Mondial MONDIAL 150 HS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar nasılsınız kimsenin motorunda bir problem yok heralde kimse yazmıyor bişey aman olmasında benim makinada nazar değmesin saat gibi çalışıyor mübarek no problem:p bu arada benim motor 3.500 km oldu

hadi bakalım izimizi kaybetmeyinnn

benimde işte motoor 18200 km oldu

Son düzenleme:
allah muhabbetinizi arttırsın beyler inşallah hepimiz kazasız belasız 50000 lere:cherry::cherry::cherry:bu arada nooos 1000 geçmiş vatana millete hayırlı olsun :queen:banarlı kardeşim daha 20000 demedin valla ayıp ediyon karayılan sana da bozuğum be kardeşim insan arada birde olsun girer şu siteye yav özlettirdin kendini evet arkadaşlar bu şuan saat 00,08 mondial hs ( fosforlu cevriyem ) ile bu saat itibari ile 24890 km deyim allah herkeze göstersin kazasız belasın tamirci yüzü görmeden:cat:

Son düzenleme:
az önce ışık tesisatı çektik motora ışık felan taktık güzel oldu ben zor iş sanıyordum ama basıt birşeymiş:)ali abıye sormustum nasıl yapılacagımı bugunde yaptım arkaya ve ön çamurluga taktık motor daha degişik görünüyor ışıklarla:)

allah muhabbetinizi arttırsın beyler inşallah hepimiz kazasız belasız 50000 lere:cherry::cherry::cherry:bu arada nooos 1000 geçmiş vatana millete hayırlı olsun :queen:banarlı kardeşim daha 20000 demedin valla ayıp ediyon karayılan sana da bozuğum be kardeşim insan arada birde olsun girer şu siteye yav özlettirdin kendini evet arkadaşlar bu şuan saat 00,08 mondial hs ( fosforlu cevriyem ) ile bu saat itibari ile 24890 km deyim allah herkeze göstersin kazasız belasın tamirci yüzü görmeden:cat:

kardeş işlerden dolayı zaman bulamıyorum. maşallah demek 24890 km'desin helal valla tekerin düz bassın kardeşim benim motor daha çok az km yaptı 3.500 km'ye yaklaştı ama allaha şükür saat gibi çalışıyor bir sorun yok nazar değmesin

arkadaşlar herkese kazasız belasız cezasız şürüşler dilerim

ne yaplım be ali abi 18250 oldu işte bu aksamdan itibaren ben senin gibi gitsem gezilere falan gör km yi yetişemezsin bile :queen:

az önce ışık tesisatı çektik motora ışık felan taktık güzel oldu ben zor iş sanıyordum ama basıt birşeymiş:)ali abıye sormustum nasıl yapılacagımı bugunde yaptım arkaya ve ön çamurluga taktık motor daha degişik görünüyor ışıklarla:)

afferin benim kardeşime adam modifiye uzmanı oldu arkadaşlar haberiniz olsun:cherry:

kardeş işlerden dolayı zaman bulamıyorum. maşallah demek 24890 km'desin helal valla tekerin düz bassın kardeşim benim motor daha çok az km yaptı 3.500 km'ye yaklaştı ama allaha şükür saat gibi çalışıyor bir sorun yok nazar değmesin

arkadaşlar herkese kazasız belasız cezasız şürüşler dilerim

eyvallah kardeşim sen iyi ol allah sana iş güç versin varsın bizi sormasanda olur karayılanım sen iyi olduğunu bilelim yeter kardeşim:cat:

ne yaplım be ali abi 18250 oldu işte bu aksamdan itibaren ben senin gibi gitsem gezilere falan gör km yi yetişemezsin bile :queen:

allah sana 50.000 binleri versin kardeşim eeeee evli olsan sende gezersin kadınları bilirsiniz gezdir derler ancak bizde mecburen gezdiriyoruz yoksa nerde okadar km yapacağız birde hani kimileri diyordu yaa yok çin malı felan onlarada kapak olsun bu yaptığım km allaha çok şükür hem kaliteli hemde sağlam çıktı hs :wiinkk:yolları silip süpürmeya devam arkadaşlar saygılar herkeze:cat:

Son düzenleme:
walllah öleee diyenlerin herhalde ağzından bir daha çin malı diye bir kelime çıkmaz

benim gittiğim mondial servisindeki ustanın babasında 150 hs varmış 2-3 sene önce babasına sıfır almış motoru ve 80.000 km'yi görmüş ve motor hala saat gibi çalışıyormuş

benim gittiğim mondial servisindeki ustanın babasında 150 hs varmış 2-3 sene önce babasına sıfır almış motoru ve 80.000 km'yi görmüş ve motor hala saat gibi çalışıyormuş

kardeşim onun arkasında teknik servis var oğlum dediği an tamir yapılıyor inşallah bizlerde görürüz:wiinkk:

işte size motorun km sinin en son hali gerçi şuan 18500 km oldu

ve bazı fotoğrafları göstereyim size

Son düzenleme:
tolga bende bazı fotolar açılmadı sadece km olan görünüyor dierleri görünmüyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar