bencede lastikler berbat kış için yetersiz insan sudan geçerken açıkcası korkuyor kayıp gidecek diye hafif gaz versen kayıyor bencede kış için değiştir kardeşim özellikle senin yaşadığın yer yazın sıcak ama kışında karlı ve soğuk o yüzden filitre ve lastikleri değiştir ama amartisörlere gelince bende banarlıya katılıyorum gereksiz yere masraf bence:wiinkk:
ya kardeşim banarlıyla ikiniz arka amartisörler için gereksiz masraf diyorsunuzda bi çukura falan az hızlı girdiğinizde bağırsaklarım çıkacak gibi oluyor:queen::queen:çok rahatsız hele arkada oturan artçı için tam bir kabus artçıyı çok daha fazla rahatsız ediyor hem bence bu sert amartisörlerle kullandıkça motorun demir aksamı bedenide yıpranıp aşınıyor bence bide bu açıdan bakın olaya o yüzden ben gereksiz masraf olarak düşünmüyorum.
ama ilk olarak lastiklere el atıcam
nette araştır bence lastik konusunu michelinin görmüştüm bizim motorlara uyanını 40€ ydu galiba teki.ama kaliteli lastik sonuçta.duronun tekide 50 ytl den aşşa değildir.bi araştır onda sora alırsın![]()
kardeş michelinin lastik gerçektende çok kaliteli ama beni aşıyor ya
ama DURO hem kalite olarak fena sayılmaz kesinlikle çin malı lastiklerden çok çok kaliteli hemde fiyatı makul
arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz bizim motorların orjinal lastik boyutları 130/60/13 ben bu ebatı 130/70/13 yapmayı düşünüyorum yani çok fark olmayacak sebebine gelince hem yol tutuşunun daha iyi olucanı düşünüyorum hemde yerden biraz daha yükselicek motor en ufak kaldırımda altı yere sürtüyor yere çok yakın
Son düzenleme: