arkadaşlar bende biliyorum yaptıgım hız olayı hiç iyi deyil motorda daha 1000km deyil 500 km bile doldurmadı arkadas sagolsun geçerim diyince bende dayanamadım motorum daha üstün ve geçegimde kesındi bide hızı görürüm dedim onun için yaptım ilerde takıt daha çok olur rodaji iyi geçmez motor hız yapmaz vs vs vs biliyorum hatırlarttıgınız için saolun ama dedim gibi neden buydu yoksa bende rodaj bitmeden öyle bişey yapmam
arkadaşlar herkese slm...ilk defa alacağım için 2.el bir 150 hs düşünüyorum bi arkadaşta varçok temiz ama 20000 de 900 istiyor ne dersiniz
kimse yok mu arkadaşlar...fikir bekliyorum...pls
canım kardeşim bizde seni zaten hızlı gitmenden dolayı eliştirmedik sadece hatırlattık hem parana hem canına hemnde malına zarar gelmesini bizde istemeyiz sende bizi nlayışla karşıladığın için seni yanaklarından öpüyorum :wiinkk:
bu arada banarlı hoş geldin paşam gir artık şu 17000 km ye bak yoksa 20000 e ben gircem beraber girelim 2 hafta gezi yok bana maddi durum müsait değil:cherry: seni beklicem unutma bak 20000 km yi beraber göreceğiz:cat:
wallah kardeşim 900 çok bizim burda en hurda motorları adam 500 e alıyor motor çalışmaz gitmezz öle yani motorlarda tabi bunları alan kişide bize sıfır motorları satan kişi çok para düşürt 600 e falan :bounce:
hoşbulduk 16950 hallerim 1 gün içinde :queen: senin kaç oldu sahi oldumu 19000 falan? ben de fazla gezmediğim için böle oldu yoksa beraber olurdu km ler İNŞALLAH beraber gireriz 20000 km ye :bounce:
canım kardeşim banarlı bende bu aralar gezemiyorum biraz mola verdim maddiyat yok bu aralar geziye ara verdimr: 2 hafta kadar ben şuan 18645 deyim darısı sana ama 2 hafta gezemiyecem ancak 2 haftada taş patlasın 19000 bulur yada 19100 felan bak sende elini çabuk tutbe babacan beraber girelim 20000 bine çin malı diyenlere inat sürelim bütün gücüyle hs lerimizi saygılar kardeşim bu arada karayılanda yok ne oldu buna seside çıkmıyor yahuuu:cherry:
İNŞALLAH BERABER GİRERİZ AMA SEN ÇOK DİYORSUN YAWW İYİKİ GEZMEYECEN 19000 DEN BAHSEDİYORSUNN İMKANI YOK 20000 E BERABER GİREMEYİZ DEDİĞİN GİBİ OLURSAA NE KADAR GEZSEMDE ARADA ÇOK FARK VAR SENİN TEK FARKIN BU GEZİ OLAYLARI ODA BENDE YOK O OLSA KİM BİLİR KAÇ OLACAK KARAYILAN WALLAH HİÇ BELLİ OLMAZ ONUN İŞİ Bİ GELİR Bİ GİDER :bounce:
walla arakadaşım tabi kımse bişey soramıyor motor saglam sorun cıkarmıyorwalla sizin km baya ilerlermiş inş bende görecem o km'leri cin can con alınmaz diyenler bu km görmeliler ozman ne diyecekler? ama diyecek bişey bulurlar adı çıkmısya çin motorlarının ama sizin km'ler cvp olur onlara helal olsun size allah kaza bela vermesin inş daha çok km'ler görürsünüz bende izinizdeyim...:cat:
ramzeyin 125 lik modelinin paneline benziyo
offf arkadaşlar bu kredi kartı işi olmadı benim 150 hs me kavuşamiycam gibi ne yapayım nasıl alayım bi yardım lütfen !!!
exali0101 sen geliyormusun hafta sonu iftar buluşmasına GAZİANTEP ADANA KADİRLİ OSMANİYE kadirlide toplanıyoruz hep beraber iftar yapıcaz bekleriz http://www.motosiklet.net/forum/duy...t-iftar-yemeginde-bulusuyoruz-14-09-08-a.html
slm arkadaşlar benim motor 3.000 km'ye yaklaştı ve üzerindeki kayışı hala orjinal kayışı hiç değiştirmedim acaba bizim motorların kayışı kaç km dayanıyor
yani bir kayışın ömrü kaç km'dir benim kayışı ne zaman değişmem gerekir bu arada benim motorun orjinal kayışı BANDO marka
karayılan canım kardeşim hemşerim benim gelmek çok isterim ama kısmet diyelim çünkü köy işi çıkacak büyük iktimal :salut: