Mondial 150 HS için Lastik YARDIM?

Merhaba Arkadaşlar;
Bende mondial in 150 hs model scooter ı var ama siz de bilirsiniz ki üzerindeki lastikler çok kötü. yeni lastik almak istiyorum ne öneririsiniz? ıslak zeminde kaymayan, virajda frene basabileceğim bi lastik istiyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler. Tabi bide aşırı pahalı da bişey alamam.

Paran değil can güvenliğin birinci sırada olmalı...Aşırı pahalı olsa ne olur ki...Git o zaman Duro al.%100 naylon.Sağlam taş gibi ucuz.40-YTL tanesi..Bana sorarsan sadece METZELLER....Harbi teker.

tamam kardeşim kızma ya... :) zaten durodan bahsetmiyorum pahahıdan kastım motorun yarı parası olmasın idi. teşekkürler tavsiyen için. başka tavsiyelere de açığım.

michelin in vardı bizim motorlara göre olanı tanesi 45€ ydu.metzellerin lastikleri 45€ artık sana kalmış.bence michelin

Son düzenleme:
gayet gusel memnunum gerçi daha fazla km yapmak nasip olmadı yanı lastiklerin rodajı dolmadı.ama ıslak zemınlerde fren yaptıgımda orjinal lastikler gercekten cok kotu.bence canımızı düşünmeliyiz.lastikler onemli

Merhaba Arkadaşlar;
Bende mondial in 150 hs model scooter ı var ama siz de bilirsiniz ki üzerindeki lastikler çok kötü. yeni lastik almak istiyorum ne öneririsiniz? ıslak zeminde kaymayan, virajda frene basabileceğim bi lastik istiyorum yardım ederseniz sevinirim teşekkürler. Tabi bide aşırı pahalı da bişey alamam.

kardesim selam almadıysa suan lastik sana guzel bır lastik tavsiye edecem camura gır kaymuyor super yagmurlu havada denedım lastıtgı one basıyorum gram kaymıyor ilk basta sevmedım kalın lastıkler buyuk dıye ama sonra cok hosuma gıttı eskı lastıklerı sıcakta arkayı attırıyordu ama bunlarda camurda denedım ıcıne gırıyor cıvık camurun tık demıyor oburlerı hafıfı yollar camur olsun yerınde kayıyor atıyor bu yuzden nerdeyse trafıge yakalnıyordum :D

ben sabah bakıp lastiklerin ismine yazarım hem cüzzi hem kaliteli....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar