mondial 125zn ile şırnak-ankara(1300km)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bulabiliyorsan yanına bir arkadaş bul...Motoru olsun....... Tek motor her zaman risklidir....:cat:

Motorun yağını bujisini hava filtresini kayışını değiştir,fren balatalarına baktır,üstüne korumalı ve fosforlu mont giy.Benimde tavsiyem farını değiştir reno 12 farı yada murat 131 farı ile değiştir tavsiyem reno12 farı,30-40 ytlye elcik ısıtmalar çıktı eldivenle 2si süper ısıtıyor elleri.Motorla her 100 km de bir 5 dk mola ver,her gördüğün benzinlikte deponu fulle,depo küçük malum 4.2 litre,gazı elinde çok oynama genellikle sabit hızda git yakıt tasarufu edersin.Benden tavsiye gece yolculuk yapma:)

Benim anlamadığım temmuzda yola çıkılacak ama soğuktan bahsedilmş bir kaç yorumda ?

Benim anlamadığım temmuzda yola çıkılacak ama soğuktan bahsedilmş bir kaç yorumda ?

yanlış anlaşılma olmuş demekki.yinede herkese teşekkür ederim.yarın motorun heryerini söküp temizlemeyi düşünüyorum.hem kışlık bakım hemde motoru tanıma manasında.yanımda işi bilen biri daha olacak.şöyle iyice bir havalandıralım motorun içini bakalım ne bulcaz.

arkadaşım motoru düzgün sıkıştırmadan kullan no problem....

arkadaşım motoru düzgün sıkıştırmadan kullan no problem....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar