Mondial 125mh drift VS Cup ?(SİZCE HANGİSİ)

Katılım
21 Kas 2012
Mesajlar
585
tabiki = MONDİAL MH 125 DRİFT :bounce:

edit: bu arada anket açabilirsin :cat:
 
Katılım
10 Şub 2014
Mesajlar
1,286
Cup Nereye Connuter Nereye, 2 Ayrı Dünya.

Drift Tabiki'de.

Not: Driftten Sonra CBR 125 Almayacaksın Hedefini Yükseltip CBR 250 Bakacaksın, Çünkü Drift İyi Gidiyor İyi :cat:
 
Katılım
25 Ara 2011
Mesajlar
370
ekonomi istersen cup, gösteriş ve 3lt üstü yakıt istersen drift. ikisi arasındaki son hız 10 km farkeder.
 
Katılım
25 Ara 2011
Mesajlar
370
ne 10 kmsi cub'ın yapacagı hiz 90km,driftin yapacağı hız 125-130

2sininde kullanıcısı olduğum için söyledim. driftte 110u geçemedim. geçenler varsa düz yolda kanıt koysun görelim.

ayrıca haramidere beylikdüzü yokuşunu bilmem bilirmisin, 90 yapıyor dediğin cub ile 80den aşağıya düşmeden sol şeritte çıkabiliyorum.
 
Son düzenleme:
Katılım
21 Kas 2012
Mesajlar
585
Gpsden açında bakın övdüğünüz cuplar kaç yapıyor

en doğru ölçüm gps ile ölçülendir :bounce: gps cihazınız olmasa bile iphone veya android bir akıllı telefonunuz varsa speed tracker isimli uygulama ile ölçebilirsiniz :thumleft: ben iphonede kullanıyorum motorun ibresi 60 gösteriyor bu program 54 :thumright program internet istemiyor bilmeyenler varsa kullanabilir bu programı hızı kayıtta ediyor cupla bir test yapıp resmini atın bakalım kaç basıyormuş :queen:

 
Katılım
10 Şub 2014
Mesajlar
1,286
Bir Tanıdığımın Drift İle Bayır Aşağı 135 Gördüğü Doğrudur :bounce:
 
Katılım
7 Ocak 2014
Mesajlar
220
ne 10 kmsi cub'ın yapacagı hiz 90km,driftin yapacağı hız 125-130

ya siz motordan çok anlıyonuz yada biz motordan hiç bişey anlamıyoruz. şu cup 90 ı geçmez diyenler acaba hayatında kaç defa cup ' a bindiler. veyahut gerçek bir cup'a bindiklerini sandılar ?

Afyona veyada konyaya git cup gör. ondan sonra yorum yap

bi bitmediniz
 
Katılım
23 Ara 2013
Mesajlar
875
35g3.jpg


 
Katılım
12 Kas 2013
Mesajlar
443
Kullandın mı arkadaşım ? mh drift kullanıcı baslıgından (belki) bi habersin 125-130km hız diyorsun, yapma etme mübarek.

Kullandım arkadaşım, evet driftin başlığını takip etmiyorum ben gpsle flan ölçmedim ibresi neyse onu söylüyorum ama cubla driftin arasında 10km hız farkı imkansız bence buda benim görüşüm.
 
Katılım
14 Eyl 2013
Mesajlar
607
Kullandım arkadaşım, evet driftin başlığını takip etmiyorum ben gpsle flan ölçmedim ibresi neyse onu söylüyorum ama cubla driftin arasında 10km hız farkı imkansız bence buda benim görüşüm.

Senin ibren bozuk mübarek :thumleft: bi göster, bende bayır aşağı 120 yaptım :mrgreen:
 
Katılım
18 Ocak 2011
Mesajlar
1,095
ne yani şimdi 100cc lik bir cupla 125lik bir drift arasında 10km mi fark var:silent: :queen: yok artık daha neler 25 cclik bir fark var ve hepi topu 10 km bu işte bir yalnışlık var gibi geliyor.kimse yalnış anlamasın lütfen ama bende 100lük yuki vardı paşa modeli ve ben 110luk cryptonlarla neredeyse kafa kafaya gidiyordum sanırım 1 - 1,5 teker fark oluyordu.yani benim motorun ön tekeri diğer motorun arka tekerinden biraz daha önde oluyordu. bu arada motorun bakımlarını ne kadar iyi yaptırırsanız motor da o kadar iyi güzel gider. ben bakımlarını hiç aksatmazdım.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst