1000 ytl 3000 de zor bulursun gibime geliyor ama araştıralım üyelerimizden madstar adlı arkadaş satıyordu motorunu bi mesaj at istersen
selammmm. hala motor alamadım.. ama umudumu kaybetmedim önümüzde kış nasıl olsa. Bu motorun yağmurlu havalarda kullanımı sorun yaratırmı acaba. lastiklerin kalitesi nasıldır. mesela ben motoru aldığımda lastiklerini değiştirmeyi düşünüyorum ne dersiniz???? gerek varmı.
heyyo millet nerdesiniz kış geldi gene kabuğunuza çekildiniz , haydi soldan say tekmil ver
Siyahus - 1
Selamlar arkadaslar .. Ben henüz 16 yasımı doldurdum 17 ye girdim .. Bende bi cogunuz gibi motor tutkunuyum ( bilinçli olarak ). Ve maddi imkanlardan ötürüde bu motorlar ilgimizi cekior olmalı.. Ben seneye ehliyetimi aldıktan sonra bu motordan almak istiyorum. Diger modellere baktım pek ilgimi cekmedi. Bu modelde chopper ve vespa tarzı bir hava var. Benim bi cok sorum var aslında ama en önemlisini sormak istiyorum: Bu motorla ben max. hic durmadan kac km giderim ? 100 km de ne kadar yakar ( bu cok sorulmus bi soru olablr kusura bakmayın ) uzun yollarda 2 kişi rahatca binilebiliyormu ( boyum 1.80 agırlıgım 65 kg. x 2 örnek.. ) ? simdilik sorularım bunlar .. Cevaplarsanız cok sevinirim .. Simdiden tesekkürler Kazasız belasız günler ... =)