Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

siyahus walla ben sanırım temmuzun ilk haftası müsait olacağım
@kemal
kaldığın yerden ara bize ulaş seni aldırırız merak etme

Herkese Selamlar Arkadaslar. Umarim Herkes Iyidir..bende Dun Ilk Kazami Yaptim Morla Birlikte Sol Tarafa Dustuk .sol Dirsekte Biraz Soyulma Var Allaha Sukur Baska Birsey Yok..gorunmez Kaza Dedikleri Bu Olsa Gerek...zeytin In De Sol Aynayi Tutan Kutuk Kirildi Ve Birkac Kucuk Cizik Olustu.neyse Mala Gelsin Derlerya Saglik Olsun...esas Konu Dun Aksam Mondile Mail Atmistim.ve Bu Sabah Beni Mondialden Iki Kisi Aradi..ben Onlara Soyle Yazmistim Biz 125 Zn Ve Bu Modelin Muadilleri Olan 200 Kusur Motor Uyeli Bir Klubuz Ve Sitedeki Parca Fiyatlariyla Servislerdeki Parca Fiyatlarinin Yuzde 60 -70 Oraninda Farkli Oldugunu Goruyoruz.hatta Bazen Yuzde 100 E Varan Farkiliklar Oluyor Dedim.onlarda Bu Fiyatlar Kdv Dahil Fakat Kargo Haric Fiyatlar Dediler.ama Bu Kadar Fark Etmemesi Lazim Dedim Siz Servise Internetteki Fiyatlari Soyleyin Dedi Kadin Bana...toplu Alim Yapamazmiyim Dedim Fabrika Servisler Haricinde Mal Vermiyormus...durum Boyle Arkadaslar Hepinizi Opuyorum ..kendinize Iyi Bakin...

Selam chirkincocuk
geçmiş olsun öncelikle. Umarım ilk ve son olur. :(

Mondial'e kulüp konusunda erişebildiğin için teşekkürler. Epeyce bastırmama ramen bende 3-4 kez benzeri yanıtlar aldım Mondial'den. Muhtemelen servisler Mondial'i "Bu fiyatlarla biz para kazanamayız. Bu şartlar altında bayilik işimize gelmiyor" şeklinde sıkıştırıyor (Kısmen haklı olabilirler). Aklıma başka birşey gelmiyor, çünkü; kendisine bağlı servislere 2 senedir laf geçiremeyen, bu denli basiretsiz tavırlar sergileyen dev firma Uğur Mondial'in bu duruşunu başka hiçbir zihniyetle bağdaştıramıyorum.

Fikrimdir, yeri gelmişken söyleyeyim dedim.

ii gunner.

@siyahus
23 24 haziran uymuyor :((temmuzun ilk haftası dileyin benden ne diilerseniz:)))
@chirkincocuk
büyük geçmiş olsun size birşey olmadığına sevindim daha dikkatli sürüşler dilerim

Selam arkadaşlar...
Şehitleri anmaya giden var mı Anadolu Yakası'ndan? Ben de gitmek istiyorum ama daha önce karşıya hep araba vapuru ile geçmiştim.Şimdi köprüden uçarım diye korkuyorum =)

sez

arkadaslar bence zn gurubu kur malıyız çok şirin motor ama nazar ediyolar

slm arkadaşlar...
bi gezi düzenleyelim isterseniz ya özledim sizleri :pale:
bu arada dün şehitlerimizi andık... zn den de birilerini görebileceğimi umdum ama kimse yoktu sanırım...(oytun haricinde)

slm arkadaşlar...
bu arada dün şehitlerimizi andık... zn den de birilerini görebileceğimi umdum ama kimse yoktu sanırım...(oytun haricinde)

İsmailim nerdesin sen yaaa, valla bugun aklıma geldin arayacaktım seni nerelerdesin ne yapıyosun diye sonra ıvır zıvır birşeylerden unuttum gitti :(
Bende gelecektim ama benim motorun arka koltuk cok kotu sevimle beraber yarım saatten fazla binemiyoruz cok rahatsız oluyor. Yaklaşık 3 saat hatta dönüşle falan 4 saat kadar süreceğini düşündüğüm için gelemedik . :(
Gezi geliyor hatta isteyenler için 2 günlük (1 gece kamplı) isteyen için günü birlik . Temmuzun 2. haftası gibi düşünüyoruz artık bu kadar ertelemişken ve tarihide belirtmişken herkes planını ona göre yapsın şimdiden. Yoklama alıcaz ona göre :) devamsızlıktan kalmayın dile düşmeyin yok efendim işim vardı , yok hatun/bey izin vermedi , yok parmaamı incittim , yok akşamdan kalmayım , yok sınavım var falan yemezler ona göre. Açılııın ZenScooclub geliyor .....

@bazen25
12500 kilometre oldu ama gösterge bozulmuştu bir ara bozuk haliyle yaptığım km de hesaplarsam 13500 civarı

@sez
on numara klübümüz var on numarada üyelerimiz var ve on numara adminimiz var www.zenscooclub.com

bu arada şehitleri anma organizasyonu çok güzel geçti duygulu anlar yaşadık ve mad star ile tanışma fırsatını yakaladım

arkadaslar..gecen gun yolda seyir halindeyken kornamin calismadigini farkettim..aku gostergesine baktim ve bayagi dusuk oldugunu gordum. sinyallerde de takilma oldugunu farkettim. frene bastikca aku gostergesi birden dusuveriyor. elimi frenden cekince gosterge eski halini aliyor.. bugun servise goturmeyi dusunuyorum.. basina boyle birsey gelen var mi? servis bunu garanti kapsaminda mi halleder acaba?

slm arkadaşlar...

Sanırım sizde gri zen var.Görebildiğim kadarıyla 3 zn vardı.Siyah(benimki),kırmızı(the barbarian),bir de gri...
Ben Barbarian'ı gördüm,gittim tanıştık :) Açıkçası katılım gerçekten çok azdı.O kadar sitede duyuru oldu ama 150 nin üstünde değildi sayımız..
Sağlık olsun...
Bu da Show Tv haberi;
http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/160607/motor.wmv&btype=IEWMPobj

Yetkililer diye saçmalayan benim :queen: Tam çıkarken çağırdılar ben de doğal olarak hiç hazırlık olmadığı için saçmaladım.Zaten hızlı konuşmamdan ne kadar acelemiz olduğu anlaşılıyordur :cherry:
Katılan,ruhen yanımızda olan herkese teşekkürler...

@Madstar, hiçte saçma değil , biz anladık valla yetkililer gerekeni yapsın. Yanlız kameraman sana takmış kafayı durup durup seni çekmiş :)

Ben işe gideceğim için, 1. köprüden sonra Levent istikametine devam ettim. Sanırım Oytun'la İsmail'i o yüzden göremedim :)
Suadiye'den itibaren, Bağdat Caddesi'nde ve yol boyunca insanların bize ilgisi ve desteği çok güzeldi. Yeterli katılım olduğunu düşünüyorum, umarım sesimizi duyurmuşuzdur.
Bu arada, Mad_StaR, sen röportajı yaparken ben de seni dinliyodum kameramanın arkasında, bilsem sen olduğunu gelir tanışırdım yola çıkıyor olmasaydık:p
Gelen tüm arkadaşlarıma orada bulundukları için teşekkür ediyorum :)

Bunlar da benim çektiğim fotoğraflar arkadaşlar:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar