Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@dreamdark
teşekkürler bilgiler için mutlu ettin beni:cherry: ama o verdiğin link de izmirde kabul edilmediğinden fln bahsediodu diğer şehirlerde ona paralelmidir ki??bunu da cevapla walla öpcem seni yanaklarında.söz bu son:p
@siyahus
hani polisler çevirirdi nie korkutuosun adamı ya kalp spazmından ölseydim:p

Yaklaşık on kişiyle temelleri atılan klubümüz 200. üyeye ulaştı ne mutlu bizlere. Arkadaşlığımızın, dostluğumuzun hiç bozulmaması temmenisiyle nice 200. üyelere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun
bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??

@dervish
okul var abicim ama okuldan sonra müsaitsen seve seve gelirim yarın geç çıkıyorum maalesef ama çarşamba gelirim. cuma günüde sultanbeyliye uzanırız

@canyerli
walla kanun tüm Türkiye'yi kapsıyor sonuçta, sen bir dene şansını bakalım, olumlu olursa öpersin :p

@derwish
kanka ekle benim msni, yarın fln konuşuruz
olmayan tüm arkadaşlar ekleyebilir benim msni bu arada :)

[email protected]

hayırlı uğurlu olsun
bu trafik işi tam şans işi bir şansımızı deneylim bence çarşamba öğleden sonra yavaş yavaş uzayalım bence
bu arada motora enteresan bir şey yaptım umut ne yapıyorsun buaralar atla gel bakalım beraber bir motor lazım bana kıyas için
hasanım neler yapıyorsun bu aralar çalışıyor musun ??

Çalışıyorum barıscım , bugun yarın kurtköydeyim , persembe çalışmicam ama başka biişim var , bu muayene işini perşembe sabahtan müsait olursam halletmeye çalışcam ama nası gidilir bakırköye bilmem :( olmazsa yapmicam muayene naapiim .

@Canyerli , atmışım abi :) kormaya gerek yokmuş , ben devletin elini attığı yada devletle ilgili olan herşeyden tırstığım için bundada biraz abartmşım :)

@dreamdark
bende msn yok kullanmıyorum daha doğrusu çarşamba öğleden sonra nasıl sultanbeyli için. yer tesbiti yapalım. toplaşalım gidip halledelim şu işi. ondan sonra da beşiktaşa gideceğim :)
motorun mu var derdin var kardeşim
resimlerini çekemedim ama bir yerden hava filtresi geldi (performans sözde)
gayet ilkel bir biçimde taktım motora 0 dan 80 e kadar çok hızlı çıkıyor ama sonrasında biraz yavaşlıyor
acep bizimkilerde sübap ayarı mı yapak lazım. perşembe redline a doğru uzama niyetim var orda hallederiz büyük ihtimalle.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/30084-km-gostergesi-nasil-dogru-calisir.html
konuda bisiklet takometresi diye birşey önerdiler diyatları yaklaşık 30-50 ytl arası bir de ona bakacağım

@derwish
çarşamba öğleden sonra bana uyar kanka, 13:00'te Kartal'da bi işim var, 14:00 gibi biter heralde, ondan sonra buluşup gidebiliriz :) Kartal'da fln buluşuruz olmazsa

yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
darkform müsait olur musun
umut sen gelirsin herhal

yarın 14:00 14:30 civarı kartal semalarında buluşup dream darkı dövüp elinden motorunu aldıktan sonra sultanbeyli trafik şubesine doğru yaylanıyoruz. katılan var mı başka
darkform müsait olur musun
umut sen gelirsin herhal

Ya ben gelebilirim yarın... Telefonlaşalım adaş. Benim şube kartal'da. Kartal'a beraber gideriz. Orda seni dreamdark'a teslim eder şubeye giderim. Erken biterse işlerimiz yine beraber döneriss.

ii gunner.

@ thebarbarian

Barbariancım bende nefret ediyorum.. :( Bakalım bugün bi gidelimde buraya ne oldu ne bitti yazarız. Şuben ruhsatta yazıyor. Şube dediğimiz şey zaten ruhsatın düzenlendiği şube. Tüm galerilerde bööle antin kuntin yerlerdeki şubeleri bulup oralarda düzenletiyor. bi araba yol tep şimdi kartala...

@ umutpoy & derwish
Telefon bekliyorum. ben şu dakikadan itibaren müsaitim.

ii gunner.

arkadaşlar 3 gün sonra sınava gircem B olduğu için sadece motordan gircem ama hiç bişe bilmiorm.kursa sadece evrakları wermeye gittim hiç derse fln girmedim.net den araştırdım da pek bulduğum sölenemz acaba elinde geçmiş döneme ait sınav soruları olan warmı.Olursa sevinirim.

saygılar...

Aman Haaaa

Bülent Babaa
sen cok yaşaa
nerelerdesin abi yaaaaa
:)

@Herkes, :queen:
6 Mayıs Gezisi Plan programı bitiyor , siteye duyurulacak , Herkes hazırlansın şimdiden bütün kışın acısını bir günde çıkarıcaz , yançizmek , ekmek , bahane uydurmak:pr: kesinlikle tehlikeli ve yasaktır. :bounce:

@all
Evet Arkadaşlar,

Dün derwish ve umutpoy ile beraber muayene süremizi uzatmak için Sultanbeyli Trafik Şb.ye gittik. Oradaki memurlar artık alışmış zaten, herhangi bir evrak doldurmadan, şahsın kendi başvuru yapması şartıyla (veya vekalet yoluyla), muayene süresinin uzatılması talebiniz hakkında sözlü olarak başvurunuzu yapıyorsunuz.

Memur arkadaş ruhsatın muayene ile ilgili nüshasını alıyor ve ortalama yarım - 1 saat içinde aynı nüsha, "7" rakamının üzerine "9" yapıştırılıp 2009 olarak değiştirilerek, tekrar pvc preslenmiş şekilde elinize geçiyor.

Herhangi bir ücret ödemedik ve 2 sene daha muayeneden yırttık derwish' imle:p umut da işlemleri ve şubenin yerini öğrendi en azından, bir kez daha gelip vekalet yoluyla halledecek o da işini :)

Darısı sizin başınıza arkadaşlar:cherry:

Bu arada aynı işlemi darkform'un kartal Trafik şb.de yaptıramadığını duyduk, gerçekten sinir bozucu bi durum:farao: umarım halledersin barış'çım..

Tabiiki şubede işimiz bittikten sonra Çamlıca'da kurufasülye sefamızı anlatmadan da geçemiycem:bounce: ufak çaplı bi gezi organizasyonu gibi oldu resmen:cherry:

@canyerli
bu linkte sınav sorularını bulabilirsin dostum
http://www.testsitesi.com/site/?referer=http://www.gorselsurucu.com/sol.htm

@siyahus
6 Mayıs'a kim öle kim kala:p bi problem çıkmazsa çok istiyorum gelmeyi inşallah :)

Bu arada ben MotoGP'ye gidemiyorum, çalışıorum bu haftasonu..:salut:

Evet arkadaşlar dreamdark'ın dediği doğru.

Kartal trafik şubesinin bu durumdan haberi yok. Bööle bişi yok dediler. Ben biraz bastırınca "eğer böyle bişi varsa git gayrettepe'den araştır bize bi yazı getir" dediler. Bende ULANNNNN BENİM GÖREVİM VERGİ VERMEK! ARAŞTIRMAK SİZİN İŞİNİZ TERBİYESİZ HERİFLERRRRRRR !!!!!!!!! APTALLLL HERİFLERRRRRRRRRRR !!!!! şeklinde haykırarak değerli polis büyüklerime saygısızlık etmemek amacıyla biran önce şubeyi terkettim.

Velasıl-kelam kartal şubesine gidecek olan varsa hiç boşuna gitmesin. belki 1-2 aya kadar öğrenirler.

ii gunner.

Son düzenleme:
valla emrenin dikiz aynasından altında race ile 60 la giderken kıvranışını görmek lazımdı bence de :cherry:

yemekler güzeldi bu arada
hoş darkformun asap bozan olayı olmasa daha güzel olacaktı.
aslında adamların işleri başlarından aşkın uğraşmak istemiyorlar bence

ben de bugün hallettim. vekalet alıp bastım sultanbeyline tanıdığımız yokki işimiz 10 dkk da hallolsun:) 2 saat bekledim ama oldu
çarşamba günü çok güzeldi darkform'un olayı bize tatsızlık yaşattı ona bir yazı almaya çalışayım ben bostancıya hafta içi gidiceğim o durumuda sorarım onlar yardımcı olur umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar