Yolda kaldım!
Arkadaşlar yolda kaldım. Peki yolda kaldıysan burada ne işin var derseniz sabah sporu olarak Şişhaneden Taksim Yeşilçam otoparkına kadar motoru sürükledim.
Oysa sabah ne güzel başlamıştı. Karımı öpüp akşam gezimizi planlayıp motoruma kavuşmak üzere yola çıktım. Akşam benzin biter diye benzin alayım dedin. İnclirli'de Total'den benzin aldım. E-5'ten koptum Cevizbağ - Topkapı istikametinde baya hızlı yol kattettim. Sonra Vatan caddesine girer girmez ya ne bu hız sahilden gitmedim bari biraz sevkini çıkartıyım bu güzek güneşili cmts sabahının dedim. Önüme koca bir polis aracını aldım onun hızına uyarak tıngır mıngır yol aldım. (Burayı yazıyorum çünkü yolda kalmam acaba 30 - 40 km bu hıza mı bağlı?)
Neyse Aksaray, Saraçhane Unkanpanı kööprüsünde normal bir hıza çıktım. Ancak Unkapanı köprüsünde kapam büyüklüğünde bir çukura girdim. Amacım ZEN'in sağlamlığını kanıtlamak veya son zamanlarda aldığım kilolarla dahi olsa ZEn'le ne kadar zıplayacağımı hesaplamak değil tabii ! Olay tamamen duygusal. Eşiminde dediği gibi ne kadar çukur varsa mutlaka giriyormuşum. Normalde ben Şişhane'den İstikla Cad girerim ama bu sefer öyle yapmadım. Taksim meydana filan gider oradan şöyle bir tur atarım dedim kendi kendime ama bizim Zeytin'in canı istemedi eski ABD konsolosluğunun orada stop ediverdi.
Hemen sağa yanaştım bir marş bastım 2 bastım tık demedi. Marş alıyor ama gaz vermiyor. Bu arada ZEn baya bi ağarmış akadaşlar. Çünkü onu oradan otoparka kadar sürükledim ki (çektim/ittim demiyorum inatçı şey öylece yerinde kalmayı seviyor

ale: )
Hemen bizim ünlü servisi Ekort motoru aradım sağolsun Nuri usta hemen şuraya bak buraya bak dedi :cat: Bende iyi tamam da orası neresi burası ne dedim. Ben motoru sürmekten ancak anlayan tatlı su motorcusu olduğum için Nuri ustanın aktardığı notları aldım öğlen gibi gider bakarım.
Yolu Taksim civarına düşen dostlarıda bu macerama beklerim. Yoksa bu güzel güneşli cmts günü öylece benim motor yan yatmış keyif yapıyor

r: :salut:
Bu arada talihsizlikler peşimi bırakmıyor dünde bir baktım benim yan ayak hop dedi çıkıverdi yerinde. Motoru orta sehpaya almak zorundayım. Kas yaptım bu yaşta valla
İşyerinde herkeste benle dalga geçmesi başka tabii. Son günlerde bende onlarla dalga geçiyordum birde meyva ağacına asılmış armut gibi otobüslerde geleceğinize alın motor ne trafik ne toplu ulaşım diyordum! :bounce:
İşte böyle dostlar, Allah'tan Taksim'de yolda kaldım ama tamda gezilecek havada motor yatıyor. Gün içinde sizi gelişmelerden haberdar ederim.
Saygılar sevgiler
KY