Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sewil , liste bellii değil uygun olan ve bu sayfaları yada web üzerindeki duyuruyu okuyan herkes gelecek, hiç olmasak 10-15 kişi kesin olur , bikaç kişi yan çiziyo ama neyse :) .
Artık bahar ve yaz planlarınıda konuşmak lazım , projeleri ortaya döküp baharı ve yazı gezilerle taçlandırmak lazım . Bu ay mesela bir yakın veya orta mesafe gezi planlayabiliriz.

Sewil , liste bellii değil uygun olan ve bu sayfaları yada web üzerindeki duyuruyu okuyan herkes gelecek, hiç olmasak 10-15 kişi kesin olur , bikaç kişi yan çiziyo ama neyse :) .
Artık bahar ve yaz planlarınıda konuşmak lazım , projeleri ortaya döküp baharı ve yazı gezilerle taçlandırmak lazım . Bu ay mesela bir yakın veya orta mesafe gezi planlayabiliriz.

sanırım bende gelırım bakalım verdiğin bilgi için teşekürler:rendeer:

"yakın mesafe gezi"
"orta mesafe gezi"
iimiş :)
şimdi mesela uzun sürecek bi yolculuğa çıksak onun adı ne olio "uzun mesafe gezi" mi yoksa "uzak mesafe gezimi" bide mesafe yerine "mesafeli" kullansak olmuyomu ? misal "uzak mesafeli gezi" gibi.. Bu soruların yanıtını rica edebilirmiyim...

Sonra yok darkform bilir biz bilmeyiz, yok darkform on numara çocuk, yok darkform'suz hayat çok zor... :p

ii gunner.

"yakın mesafe gezi"
"orta mesafe gezi"
iimiş :)
şimdi mesela uzun sürecek bi yolculuğa çıksak onun adı ne olio "uzun mesafe gezi" mi yoksa "uzak mesafe gezimi" bide mesafe yerine "mesafeli" kullansak olmuyomu ? misal "uzak mesafeli gezi" gibi.. Bu soruların yanıtını rica edebilirmiyim...

Sonra yok darkform bilir biz bilmeyiz, yok darkform on numara çocuk, yok darkform'suz hayat çok zor... :p

ii gunner.

uzak mesafeli bi gezi dersen sonu belli olmayan gezide diyebilirsin yada acil yardım aracı çağrılacak gezide olur , yada aman hasan kurtar beni yaban ellerden geziside olur tek başına çıkarsan tabii . Benim türkçe li - lı eklerini verimli kullanmaya yetmiyo maalesef bide motorcu ayaaa yapıcam ya kısa olsun öz olsun diye (2 sayfa yazıyom ne diyosam kendimde inanmadım ) uzak mesafeli gezi dedikmi karizmatik olmuyo tercihim uzun mesafe gezi .
tabi darkform bilir biz bilmeyize katlıyorum ,hatta onsuz biz neederiz hangi uzak mesafelre gideriz, yok selsei olmadan biz neederiz gibi dertlerimiz var ama açık etmemek lazım. saygılar piirim. (türkçeden uzatma işaretleri kalktı mecburen 2 i ile yazdım laf etme soona)

tüh yaw cuma gecesi 12'de çıkıcam işten:salut:

o saatte hala orada olursanız gelirim walla:cherry: beklersiniz di mi beni:p

barış olm bak ne buldum, hasan'a çekil dedik o kadar, illa çıkıcam dedi fotoda, kıskanıyo bu adam seni:queen:

@darkform
şekerim ceza yemediğin için bilemezsin o yusuf yusuf duyguyu:p .bu ayın 21 inde sınav var alcaz inş.daha yeni yeni yazılabildim kursa.siz hele bi gelin motor polis merkezinin yanında olsa bile çıkarırım.Regal raptor da çok yakışmış parışıma

Son düzenleme:
bugun redlıne a gıttık pırpırla..
herseyını hallettırdım
saolsunlar cok ılgılendıler
fıyatlarıda cok cok uygun..
tesekkur edıorum bu servısı bulanlara..bu hızmetı saglayanlara..

@ dreamdark
ah cnm bnm resmimi de post edermiş eksik olma ya bu regal güzelmiş hakkaten be. Bu arada cuma gecesi seni beklemek için elimden gelen gayreti göstereceğimdir. Bööle biraz erken sıvışamıyomusun ahh ya bizim zeytinlerden biri yolda kalmış acil çıkmam lazım falan misal :)

@ canyerli
teşekkür ederim kardeşim. Biz hele bi gelelimde zen'siz ol sen ol yeter benim motoru alırsın ben barbarian'ın arkasına binerim. Her ne-kadar onun hatunsuz motora bindiğini pek göremediysemde bi şansımı denerim yinede. :pale:

@preatorian
ohh miss geçmiş olsun minik yaza hazır demek :)

ii gunner.

yoksunuz hiç göremıorum sizleri :silent:

valla biz gelmek isteriz ama sizler görünmuosunuz mayısta harıka bi ay tam baharr:queen: nezaman topşanıoruz :wiinkk:

sewill biz bir kaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz çadır uyku tulumu kamp misali ehueu cuma ortaköye gelirsen ayrıntıları konuşuruz

sevgili gülşah davetin için çok teşekkürler sanırım pazar günü evde dinleneceğim gelmeyi çok isterdim bir dahaki sefere:)))

@darkform
eheuhee zor walla yaw erken çıkmak:pale: ama 12'de çıkarsam, maslaktan 10 dk.da gelirim benim canavarla :) biliyosun beni:bounce:
:p :cherry:

@barbarian
oytun kamp olayı ne zaman yaw, uyarsa ben de çok iterim gelmeyi walla :)

bu arada arkadaşlar, şu redline'daki avantajlardan benim motorla yararlanma şansım var mı acaba:silent: bugün yağ değişimi yapmayı düşünüyorum da :)

bu arada arkadaşlar, şu redline'daki avantajlardan benim motorla yararlanma şansım var mı acaba:silent: bugün yağ değişimi yapmayı düşünüyorum da :)

Tabii git sayfadan bilet bastır :) yoksa olmaz .

@Darkform , Barışım hakatende regal üstüne cuk oturdun , sana cok yakıştı . Herşey yakısır benim aslan moderatorume.

@canyerli , ehliyet yokken bende cok tırsmıstım yaw, acaip cezası var bide mahkeme falan uğraştırıyolarmış, en güzeli önce ehliyet sonra yol

sewill biz bir kaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz çadır uyku tulumu kamp misali ehueu cuma ortaköye gelirsen ayrıntıları konuşuruz

sevgili gülşah davetin için çok teşekkürler sanırım pazar günü evde dinleneceğim gelmeyi çok isterdim bir dahaki sefere:)))

gelıcem orada görüşürüz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işlerin yoğunluğu dolayısı ile gelemeyebilirim.....

Beyler ve bayanlar yakıy tüketimleriniz nasıl? Benim kisi sanki biraz fazla yakıyor gibi. Yani 5 YTL'lik benzinle dün ancak şirinevler - taksim arası gidip gldim bu sabah yine taksime geldiğimde kırmızıyı bulmuştum. İnşallah dönüşte yolda kalmam :p Hep aynı benzinciden benzin almak gibi bir takıntım var. Eğer bugün kazasız belasız eve kadar ulaşabilirsem eğer 5 YTL'lik benzin ile 2 defa taksim - şirinevler arası gidip gelmiş olacağım.

@ dreamdark
abi kupon bastır direkt git. Uygun bişiler yapacaklardır eminim. Bu arada büyük motorlara da bakıyorlar, aklında olsun.

@ kemal
ytl/km hesabı yazarmısın abicim. şimdi bahsettiğin uzaklık kaç km'dirki... Bende durum şöyle: Şehir içi, 10 YTL ile 100-130 km arası. Kullanıma göre değişiyor.

ii gunner.

@kemal

abi şinevler - taksim arası tam 20 km git dön 40 km ve yollarda pek düz sayılmaz dur kalk çok fazla.birde bizim cihazlar gözterde kırmızıdayken baya bi gidiyorlar 30-40 km kadar yani senin cihaz normal bence:cat:

saygılar

@kemal
biraz oburlaşmış gibi geldi zeytin ama pek kafaya takılacak bi sorun değil bence sürüş alışkanlığı,trafik hava sıcaklığı, lastik basıncı, motorun rölanti ayarı gibi birçk faktör etkiliyor abicim. örnek vermesi açısından benim düldül bir depo benzin ile( son damlasına kadar) 150 km yapıyor. ne yapıp ne ettiysem menzilin artmasını sağlayamadım.
Bakmayın bizim motorlar acayip benzin yakıyor :( . nerdeyse araba kadar:pr:

@kemal
biraz oburlaşmış gibi geldi zeytin ama pek kafaya takılacak bi sorun değil bence sürüş alışkanlığı,trafik hava sıcaklığı, lastik basıncı, motorun rölanti ayarı gibi birçk faktör etkiliyor abicim. örnek vermesi açısından benim düldül bir depo benzin ile( son damlasına kadar) 150 km yapıyor. ne yapıp ne ettiysem menzilin artmasını sağlayamadım.
Bakmayın bizim motorlar acayip benzin yakıyor :( . nerdeyse araba kadar:pr:

Yok be umut... Arkadaşlarda 1.4 dizel var tam 2 katı yakıyo... Yani diğer 125'lere göre çok yaktığına katılıyorum ama bi araba kadarda diil be ?

Bi örnek daha benim 1.000 cc arabamın da yarısından biraz az yakıyor. Gerçi çinlilerin pek çoğu yakış konusunda bu durumdaymış duyduğum kadarıyla.

ii gunner.

asyayla aynı depo hacmıne sahıp oldugunuzu varsayarak konusuyorum
150km/5lıtre
100km/3.3 lıtre
cok yuksek bı rakam dııl bence?,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar