Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@ bahtiyarefe
Aman abi amannn geçmiş olsun tekrar. allaşkına kaza yapmayın artık yeterrrr korkuyorummmmm :(((((((((((((((((((((((

fiyatlar bence gayer makul. Kutluyorum şu noktada Mondial'i.

ii gunner.

iş güç katılamadım foruma bahtiyar efe çok geçmiş olsun umarım bişey yoktur sende motoru boşver sana bişey olmasın gerisi önemli değil bu arada bu servis nerde parçlar ucuzmuş banada altaki parçalardan lazım ama acelsi yok önemli değil yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@talha
yurttan arkadaşla beraber çıktık. Kafam çok dağınıktı. Işığa yaklaşırken yeşil yanıp sönmeye başladı. Yetişirim diye hız kesmedim. Daha sonra kırmızı yanınca duramam dursam da düşerim diye frene basmadım. En son arabanın çamurluğunu gördüğümü hatırlıyorum. Daha sonra hemen kalktım ve arkadaşı hastaneye götürdük. Allaha şükür ciddi bir şeyi yok. Bende de ufak tefek çizikler var. Ama iyiyim.

@umutpoy
Arkadaşlar bu ikiler ltd. nin fiyatları. Ben büyük ihtimalle pazartesi ya da salı parçaları almaya gideceğim. Eğer bir isteğiniz varsa benimle rtibata geçebilirsiniz.

05052992762

Arkadaşlar,

Kendisi forumu okuyormu bilmiyorum ama siteye yeni üye olan arkadaşlarımızdan "fthteam" motosikletiyle İstanbul'dan Zonguldak'a gitmiş :) Motoru As-125-T. sitemizin fotoğraf albümleri alanının foto yorumları kısmında kendisiyle ettiğimiz sohbeti okuyabilirsiniz. Çok şaşırdım... Yani büyük cesaret, kutluyorum.

ii gunner.

amin abiler ya motor dalgınlık affetmıyor lutfen etraftaki herkes acemi gibi kullanın başka turlu can guvenliğimiz çok zayıf başak kötü haberler duymak sitemiyoruz lütfennn

Bahtiyar efe çok geçmiş olsun arkadaşım.
Salı bizde gelmeye çalışacaz bi aksilik olmazsa ordayız ama trafik yüzünden geç kalabiliriz.

bahtiyar efe büyük geçmiş olsun ama biraz daha dikkat edelim ne dersin gerçi ben en son dikkat ettiğimde taksi arkadan çarpmıs ben 10 metre kadar kuyruk sokumu tabir ettiğimiz yerin üstünde sekmiştim yinede biz dikkat edelim sevdiklerimizide düşünelim bazı işleri yaparken

@bahtiyarefe
geçmiş olsun

Yaa hakketen çok sıra duyuyorum bu kazalarda olan artçılara oluyor, aman arkadaşlar artçı aldığınızda 2 katı dikkatli olun.. Kaza da 100-100 haklı olsanız da artçıya bir faydası olmuyormuş.. Ben artçı alırsam kaplumbağa olucam ;)

Bu arada nerde bu Fındıklı kave dünyası ? Adres plzz..

Kyox Karde çok Kolay Yerde Tranvay Findikli Duraginin Tam Arkasi Ssk Var Orayi Biliyorsan Kolay Bulursun

@bahtiyarefe
çok geçmiş olsun

Bugün Enduro yarışlarının Ankara ayağı vardı.park yerindeki 50-60 tane motor içinde bi tane bile ZEN göremedim.Yastayım...

bahtıyarefe cok cok gecmıs olsunn :(

ArkadaŞalr Slm 24 Kasim Dondormam Gaymak Fİlİmİ GÖsterİme Gİrİyor SÜreklİ Tekrarliyorum Untmayin Dİye Gİdelİmmİ Nedersİnİz 25 Kasim Cumartesİ Uygunmu Herkes İÇİn

Bİrde BİŞey Sorcam Zen İmİzİn Yan Tarfindakİ Parcalarin Sag Ve Soldakİ Buyuk Parcalardan SÖz Edİyorum Fİyatlarini Bİlen Varmi

yaa ben onaa kesınlıkle gıdıcemmm superr bı fıılmee bensıoo kesınlıkle gelırım yanee :D

Son düzenleme:
arkadaslar kaza haberlerinin ardı arkası gelmiyor lütfen çok dikkatli olalım olası bir kaza anında motoru düşünmeyelim mesela saninyenin onda biri bir sürede olsa kaza yapacağımızı anladığımız zman çok iyi karar vermemiz gerekir her zaman frene basmak çözüm değildir bazende gazı açıp kaçmamız frenlere asılıp motoru kaydırmamızdan çok daha önemlidir bu kararları sorunsuz şekilde vermemiz gerekli tereddüt içinde kalırsak çok pahalıya mal olabilir. motorun yatacağını hissetdiğiz an atlayın motorun üzreinden bırakın sürüklensin biz üzreinde iken sürüklenmeye başlarsa çok kötü sonuçlar yaşana bilir. küçük bir örnekte benden

çok dik bir yokuştan iniyorum halı yıkamışlar yerler ıslak karşıdan araba geldiğini gördüğümde frenlere asılıyorum fakat buz pateni pistinde gibi motor kayma ve yatmaya başlıyor sol bacağımın ve ayağımın üzreiner düşmesine ramak kala motordan atlıyorum ve ayaktayım motor ise 3-5 metre sürüklenip duruyor hemen kontağı kapatıp motoru kalıdırıyorum alt taraflar sadece çizilmiş önemli bişey yok üzerine atlayıp yola devam

sana da geçmiş olsn umut kardeşş ucuz atlatmana sevindim inş yaşamassın bir daha

Umuta katılıyorum. Baktıkki kurtarılacak gibi değil, en ufak tereddüt etmeden motordan fırlat at kendini. Kasası olmayan bir aletin üzerinde seyrediyoruz. En ufak kaza anında çok fazla düşünmeden motoru derhal terkedin :). Şaka maka hiç kaza geçirmedim 5000 km'dir şimdilik (şeytan kulağına kurşun) ama birgün kesin başıma geleceğini biliyorum ve o gün hiç düşünmeden ve panik yapmadan atlicam motordan uçarak en yakın çimenliğe (tabi çimenlik bulabilirsem :))...

Bu arada Talla'nın geçen gün söylediği çok güzeldi bence. "Diğer Herkez Acemiymiş Gibi Kullanalım". Kesinlikle katılıyorum ve birazda kendi yorumumu katarak genişletmek istiyorum " Herkez Acemiymiş ve/veya Ayıymış Gibi Kullanalım". Malum birçoğu şöför değil, katil... Benim motosikletle yapmaya cesaret edemediğim itliği herif arabayla yapmaya kalkıyor. Karşısındakini de araba sanıyor. Dokunsa ölecem haberi yok... Bu mantıkta kullanmaya alışabilirsek kaza oranlarının düşeceğine inanıyorum.

ii gunner.

Son düzenleme:
bahtıyarefe cok cok gecmıs olsunn :(

yaa ben onaa kesınlıkle gıdıcemmm superr bı fıılmee bensıoo kesınlıkle gelırım yanee :D

EVET ARKADAŞLAR 25 KASIM CUMARTESİ GİDİYORMUYUZ CEVAHİR VE YA TAKSİM HANGİSİ UYGUN

BariŞ OrganİzatÖrlÜĞÜnÜ Beklİyoruz Hangİsİ Uyar Sen Daha İyİ Bİlİrsİn Cevahİr Taksİm Beklİyoruzzz

Son düzenleme:
bahtiyar çok geçmiş olsun kardeşim...
bu arada ben elimden geldiğince her türlü organizasyonda olmaya çalışacağım sinema ve yarın dahil.......:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar