@kyoxx
Çok geçmiş olsun kardeşim..
@all
slm millettt! nasısınız bakalımmm görüşmeyeli? :cherry:
walla ben hafta başından beri hergün zeytinimin üzerindeyim, havaların güsel olduğu son günlerdir diye işe de zeytinimle gidiyorum, hiç üstünden inmiyorum yani :mrgreen: 5100 km.ye geldim bu arada

4200'deyken kayışı da değiştirdim, yarın da bi yağını değiştiririm, cillop gibi bi problem yok çok şükür, maşallah diyelimmm:cat:
Bu arada bu hafta birazcık alışveriş yaptım bennn

Yeni bir kaskla full koruma iyi bir mont aldım :cherry:
Kask: COX Mono-K peşin 205 YTL'ye aldım Sirkeci Özen Motor'dan (Feyizoğlu'nda 230 YTL)
Mont: İXON Marka ve bayağı iyi bir mont (paraya kıydım sonunda:mrgreen: ) 320 euro etiket fiyatı, Sirkeci'de esnaf bir arkadaşla gittiğim ve de elinde o monttan son bir tane kaldığı için, peşin 480 YTL'ye hallettim onu da

(Yıldız Ticaret'ten)
Bu arada, size daha önce bahsettiğim Sirkeci'deki Tümoparsan Motosiklet'teki arkadaşımın kendi imalatları olan montlar sonunda gelmiş.
Gittim gördüm, Full koruma, cordura kumaştan (yağmur, su geçirmez), siyah renk ağırlıklı montlar bence gayet kaliteli ve fiyatı da hesaplı, mont almayı düşünen arkadaşlarım varsa, mutlaka bir görmelerini tavsiye ederim. Arkadaşımın adı Emre, adaşım yani

Emre'nin arkadaşıyım derseniz, elinden geldiğince yardımcı olacağına ben kefilim, saygılarrr