Selam arkadaşlar , gezi baya keyifli olmuş anlaşılan tebrik ederim :cat: ..
@Yeni arkadaşlar hoş gelmişler grup büyüdükçe geziler daha bi şenlikli olacak yehhhuuu .. :wiinkk:
@Avrupa grubu.. Ramazan bitmeden bi iftar yapalım tabi Anadolu da gelebilir geç bulmazlarsa... Sultanahmet köftecisine gidelim ne dersiniz...
Size traji komik bir olay anlatıcam ..
Geçen akşam eve işten motorumla geldim kontağı kapattım baktım ODA NE! motor susmuyor Allah aywayı yedik. Dene dene olmuyor. Pazar saat olmuş 10, bu saatte Motorcu serviste bulamazsın.. Aklıma Barış baba geldi danışmak için hemen onu aradım :cherry: Bana Akü kablosunu çıkarmamı önerdi bende özenle bi yandan gırgır çalışan motorumun aküsünü kontrol kalemi ile vidalarını söküp çıkardım ODA NE! motor susmadı, öbür kabloyu çıkardım yok susmuyor :salut: az enerji kalmıştır die gaz verdim baya bi yok susacağı yok.. 1 saat bi telaş :silent: .. Sonunda yoldan geçen bi motorlu abiyi durdurdum, eleman bana Alarmın varmı onu kapat dedi .. Ehuehu bi düğmeye bastım sustu

meğer alarmım sessizde iken motoru çalıştırmışım devredeymiş :joker: Alarmı olanların aklında olsun :rendeer:
O akşam Barışı da telaşlandırıp rahatsız ettim. Burdan tekrar öpüyorum saygılar abi :rendeer:
@darkform şu reklam olur dediğim duyuruyu burdan yapsak sorun olmaz dimi
Arkadaşlar Feyizoglu.com da bizim Scoolarımızın maketleri var. Honda shadow Kırmızı ve gri 25 ytl
Herkeze scoolu günler