@ droral
Tek kelimeyle efsanesin diyorum. Emeğine sağlık. İşte bu motorsikletlerin bu huyuna bayılıyorum, drodal gibi azmedersen bu motoru bi şekilde uydurup kaydırıp, yürütürsün , büyütürsün. Yap boz gibi hastasıyım. Tekrar bu harika paylaşımdan dolay teşekkür ederim :rendeer: (özellikle umutpoy ve derwish, drodal'ın bu postunu okuduklarında delirecekler bence.)
@ gezi ekibi
Gelen herkeze selamlar sevgiler. Hakkaten en keyifli gezilerimden biriydi. En kötü günümüz böyle olsun, gelen herkeze tekrar tekrar teşekkürler. Kill_Nill pek çoğumuzu sürüşüyle kendine hayran bıraktı. Bayan şöförlere laf edenlere ağzının payını verircesine, bir çoğumuzdan daha emin, sağlam ve dikkatli. Tebrikler, budur diyorum :cat:
Fotoğrafları eliff'den aldım. Yarın öğleden önce siteye eklemeye başlarım.
@ antikacı
Trabzooonnn... katkından dolayı çok teşekkürler. Yarın stickerların kargoya verebilirim diye ümit ediyorum. Stickerlar için standart bir yer yok, nereye istersen.
@ barbarian
olm yorgunluktan ölüyorum. Ama saat 2 ve uyuyamıyorummm... Yok bi daha fondü mondüüü mahvoldum maffff... Bitirdin beni mod. :cherry:
@ dreamdark
Abicim n'olur takma kafana. Seni anlayabiliyorum. Ancak motosiklet bu, mutlaka olacak çizik çuzuk. hem onlara çizik denmez nazar boncuğu onlar nazar boncuğu.
@by_multeci
Multeci "dayı"yla bozdu bütün yol. Ve beni acayip güldürdü. Allahta seni güldürsün. Sayende bütün dönüş yolu acayip eğlenceli geçti benim açımdan
Bugün sabah Bülent anadolu yakasından vapur ile geçerken (bizim vapuru kaçırdı ve bir sonrakiyle geldi) Dorado'nun su soğutmalı 200 c'lik kocaman bir modelinin üzerinde bizim sticker'ı görmüş. Bu kulüp çığrından çıktı :cherry:
selamlar, sevgiler & ii gunner.