Selam Beyler.
Bugün ben, siyahus ve derwish buluştuk ve 1 saat kadar tatlı tatlı muhabbet ettikten sonra, herşeyi biliyomuş gibi forumda takılan ben, anahtarı motorun üstünde unuttuğumu farkettim ve gittim motora bakmaya. allahtan yerinde duruyodu şükür ama anahtar yoktu yerinde. Sonra aradık taradık bulamadık anahtarı. Ardından siyahus saolsun verid bana motorunu ve gittim yedek anahtarı aldım evden geldim. Bu arada derwish ve siyahus beni yaklaşık yarım saat-45 dakka kadar benim motorun başında beklediler . Sonra bi geldim siyahus elinde benim kayıp anahtarı sallıyor... meğersem çalmış benim anahtarı pis herif ! hehe şaka tabi, bi güvenlik görevlisi (saolsun) anahtarı motorun üstünde görmüş ve alıvermiş. Sonra gelip ben yoldayken siyahuslara iade etmiş.
Böyle bir hıyarlığın ardından bana artık bişey sormamanız gerektiğini farketmişsinizdir heralde bu bir.
siyahus ve derwish'e bi ton zamana mal olduğum için tekrar tekrar özür diliyorummmm :rendeer: bu iki.
Pazar işallah görüşürüz hepberaber bu üç.
derwish'in ön farlar acayip tiki olmuş hakkaten buda dört. :cat:
@ umutpoy & derwish
eet abi teknik olarak çok dooru kesin şarj olur doğrudur. Ancak sorun şuki o 2 aküyü şarje decek dinamo o kadar gücü kaldırabilirmi (bunu derwish ve siyahusla da konuştuk zaten). Bizim dinamo'nun o 2 aküyüde şarj edebilecek kadar güçlü olduğunu, akım üretebildiğini sanmıyorum...
@ all
Web sitemizin Ağustos ayı sayfa gösterim istatistiği: 7120 sayfa
ii gunner.
Parış