@ siyahus
Derwish bizi kesecek... boş gelme aletle gel :cherry:
ii gunner.
@giotine
foruma hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle bu arada www.zenscooclub.com sitemizden 3 eylül gezisi hakkında bilgi alabilirsin katılıcaksan kayıt yaptır)))))
Siteye üyeoldum hatta 2 3 tane soru başlığı açtım bile ama 3 Eylül'de bütünleme sınavım var yoksa katılmayı çok isterim ...
@can
ben 15ytl ödemiştim abi 2000 bakımı yaklaştı ama bujileri deiştirmeyi düşünmüorum sizce napsam?
Merhaba Ark.lar ben aranıza yeni katıldım Haziran 2006 dan ber 125Zn ye biniyorum. Çok keyifli bir alet.
Buralardayım .... Adresi sanırım thebarbarian verdi bana barışarock festivalinde ...
@arka çamurluk.
Abiler arka tekerin hemen üstündeki çamurluğun bi ara bi kısım vidaları düşmüştü yolda yarın bugün servise giderim diye tembellik ederken bi de baktım çamurluk yok :cyclopsanne zaman düştü nereye düştü nasıl düştü bilmiyorum.. Km 2000'e geldi 2. bakım için maaşı alır almaz servise gidip yeni taktırcam. Bir de sirkeciden cam taktırcam ama canyerli kadar uzun olmıycak
Can, dostum alınma
İyi geziler
yanyana getirince iki resim arasındaki fark oynayabilirsinizLastikler ,Stoplar ,Sinyaller vs. vs. neden hiç biri birbirinkini tutmuyo ?