Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya arkadaslar simdi onurla besiktasa gittik bi cay icmeyye heryerde bizim zenlerden kayniyo bukadar mı cok olur ama anlatamam size

yanlız bitanesi gonlumu caldı hemde cok kucuk bi ayrıntıyla deri koltuk yapmıs griydi motorda acayip guzel olmuş inşallah bende yaptırıcam

arkadaşlar motoru az önce aldım bir iki deneme surusu yaptım hemen alıstım çok da sevdim boyle bi duygu yok hakkaten :) Hiç pişman deilim açıkçası.Herkese bol keyifli surusler.

Hayırlı olsun cintonic kazasız belasız zevkle kullanırsın inşallah.

burakxxxxx ; gri zenlere gri-siyah karışımlı kırmızılarada kırmızı-siyah karısımlı koltuk süper olur.Siyahlar orjinal kalsın :)

Darkform ; 26. Üye ! ... Kulübümüzün 26. üyesi de aramıza katıldı ! :queen:

Sayfada o 26 olmuş 36 . artık bak biçaresine ulu site geliştiricimiz.

Yaw bu ehliyet olayı varya nası sinirimi bozuyo daa bi yerlere ehliyet faksı cekecekmişim de sertifikayı alacakmışımda soona 2 günde ehliyet işi sürecekmişte ağlayasım geliyo valla. Sürün dur. Bi keyifle süremedim motorumu yaw.

ya benimde halen sertifikam onaylanmamış sinir oldum kurs meb e hanutunu vermedi sanırım yoksa neden geciksin alıcağımız kıçı kırık bi belge süründürüyorlar bizi:(

@crocus
Arakadas sende siperlikli halinin bi kaç açıdan fotosunu atabilirmisin. ben daha karar veremedim.

@siyahus
arka çantayı klipsli 50 ytl aldım çok hoş bişey sirkeciden. fiyat nasıl? Şimdi buna nasıl kilit uydururum diye düşünüyorum, içine artçımın kaskını, eldivenleri filan koyuyorum baya geniş çok şey alır.

Arakadaşlar geçenki kaza ve ani frenlerden teker kayması beni düşünüdürüyor. bir yere parkederken motor kıçını filan yere sürterek çekiyoruz bu da tekeleri aşındırıyor, anlaşılan belli bi süre sonra teker değiştirtme derdimiz olacak :p
Tekerlerimizin yol tutuşu probleminden dolayı herkez sınırlarını bilsin. ÇOK DİKKAT

Herkeze iyi günler

kyox' Alıntı:
@siyahus
arka çantayı klipsli 50 ytl aldım çok hoş bişey sirkeciden. fiyat nasıl? Şimdi buna nasıl kilit uydururum diye düşünüyorum, içine artçımın kaskını, eldivenleri filan koyuyorum baya geniş çok şey alır. ...........

Bence fiyat gayet iyi. ben 60 YTL ye almıştım. kilit olayını bende düşündüm ama zaten istediğin kilidi tak bıçağı batırdılarmı keserler 2 saniyede . Pek bi önlem olmaz heralde. Sert bagajlardan takmak en iyisi aslında ama onlarda hoş durmuyo. Bitek Jinlunlarda hardcase ler vardı motorun aynı boyasında onlar fena durmuyodu sisy bar yerine çantanın sırtlığı vardı. Ama ne kadardır bilemiyorum.

Bu arada motor-on dergisini yayıncılarından istemiştim o geldi 2 hafta önce ben yazmayı unuttum. Hayal kırıklığına uğradım 1 sayfa ayırmışlar yarısı resim ve tamamen reklam yazısı olmuş . Boşuna debelendim :(

Stickerla ilgili de bi problem olabilir. oyle 100-200 adet basmıyolarmış en az 1000 adet basılıyomuş ve dış mekan etiketi olacağından (Yağmurdan kardan etkilenmeyecek) her yer yapmıyo 4-5 yere sordum yapan bulamadım. Birazda tuzlu olabilir. Sizde bi gelişme varsa haber verin. Aslında Ahmet cağaloğlunda vaktin olursa sorabilirmisin bi iki matbaaya ? belki uygun bulunur.

siyahus ve Kyox

arkaya 5 kilodan fazla yük yerleştirmeyiniz denio.Bunun la nası başa çıkıcaksınız.o arkadaki çantanın boş ağırlığı zaten bu kadar.

@canyerli
yok yaw 5 kilo tartmaz çanta kask. kask zaten dandik plastikten hafif yani..

Kaskla çanta toplasan 3-4 kilo ancak eder . Problem olmaz yani.
Ama artçı ile binen arkadaşlar, sisy bar biraz dandik arkadakinin çok yaslanmaması gerekiyor. Bu konuda GoodEnough uyarmıştı beni. O sisy barın demirlerinin içine blok demir koydurup kaynatmış. Yoksa biraz yük binince kırılabiliyormuş Dikkatinize...

arkadaslar selamlar
şu anda evdeyim(kadıköy, hasanpaşa) , birazdan ehliyetimi almak için bostancıya gideceğim ehliyetime kavuşur kavuşmaz ise büyükçekmeceye doğru yola çıkacağım(tahminen 60-70km) herkese sevgiler ve saygılar benim için dua edin olur mu:cat:

@umutpoy
dualarımız seninle kazasız belasız sürüşler dilerim

bu arada motorumun ilk parçası kırıldı!!! kardeşim sahilde bir yere park etmiş motoru,geldiğinde ise motor yerde yan yatmış duruyor çarpıp kaçan gavatıda bizzat tanıyorum,ayak koyduğumuz o siyah yerin bir bölmesi kırılmış garantiden değiştiriliyormu acaba :(

Son düzenleme:
hayırlı yolculklar akrdeş bende bahçelievlerdeym birazdan beylikdüzüne gidicem ehliyet yok tabiiki :cherry: sonunda kilometre telim gelmiş kilometre hasretinden kurtuluyorum artık motorun 2.ayını doldurduk hala 17.km de gösteriyor:pale:

Kazasız sürüşler dilerim Umutpoy, herhalde caddeden üsküdara oradan arabalı vapur sirkeci, sirkeci sahilden büyükçekmece rotasını takip edersin yada E-5 imi kullanacsaksın ?

Sahil yolunda bi kez kullandım ben cok zevkli oluyo hem 60-70 gidebiliyosun hemde manzara iyi ama tehlike konusunu bilemiyom zira yol 2 şerit ve birazda bazı bölgelerde bozuk.

the barbarian ;
Geçmiş olsun abicim , nazarlık olur üzme kendini, yada sinirlenme resimlerinden anladığım kadarıyla kızınca 5 kaplan gücündesin başını belaya sokma :) . düşürme yada kaza gibi durumlar garanti kapsamında karşılanmaz maalesef. Bu bizim motora has bi durum da değil genel işlem bu. Satıcı sadece hatalı üretimleri garantiden karşılar.

@barbarian
Yapma bea çok gıçık bi durum olmuş. yan ayaklık ile bırakıp gittiysen çabuk düser yere. cift ayaklı ile kolay kolay düsmezdi :(

@siyahus
Yaa abi sisy bar ne yaw?

Cumartesi bi ark ile sahilden Sarıyer'e hatta daha ileriye sefa yapacaz acep motoru çok zorlamasammı uzun yola..

Bu sabah aldığım çanta. Ben kısa vadedede çalınma güvenlik önlemi olması için kilit düşünüyorum. yoksa uzun zamanlı motoru ücra yerde bırakcak değilim, tabi ki o zaman her şeyi yaparlar motora. yarın alarmı taktırcam aksilik olmazsa.
x1pHtie7xXg_8YPgnGsxuNuD809-1ryse28LrG1ayqjnBz3lsvd3_u6IdSFNynkI6fg5X17kuXGtJhoZLdWeG4Ioyf3gbm5FhTwTFOXMm_jB1wIyJLn2Y5XTiHwTGaIa7I2TZF0RKOi3s0

ne güzel olmuş çantan , hayırlı olsun . Benimki biraz daha geniş o yüzden yanlardan sarkma yaptı altına sert bi zımbırtı oturtmam lazım. sen tam boyunu almışsın. sisybar sırtlık yaw. fazla yaslanmamak lazımmış. Sarıyer cok zorlama olmaz heralde abicim. Darıcaya giden adamsın kormu sana sarıyer falan.

herkese selam sounda sertifikayı aldım :) sizlerin sayesinde bende ZeN ci olabilirim belki gelişmelerden haber veririm yolunuz açık olsun

@siyahus
eyvallah :)

@Sertifika
alan arkadaslar B ehliyetinden A2 ye artı yapıyorsanız işiniz en az 3 gün sürer. Allah sabır versin. Size tavsiyem kursunuz size su adama götür o bizim muameleci diyorsa ona gidin baskasına gitmeyin biraz faydası oluyor. Bir de muameleciye gitmeden telefon edin sizden bir kaç belge faksalamanızı istiyecek (tabi B+A2 için) bu size bir gün kazandırır. Eger B'yi baska A2 için başka semtten almışsanız işiniz daha bir uzuyor. Benim gibi haftada 6 gün çalışan adamsanız iş yeri nedeniyle işiniz daha bi sarkabilir.

Kolay gelsin

bilgi için tesekkur ederim hocam bu aralar trafik buro kalabalık biraz sakinleşsin oyle gideceğim bakalım neler bekliyor bizi benim B kadıkoyden A2 fatih

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar