bende yenı aldım motoru sıfır..ben kendı yaptıkları soylıyım..ilk etapta gaza basmıyorum iyice alışmaya calsıyorum.alıstım sayılır gercı ınaılmaz keyıflı hatta demın surdum geldım 10 dakıka..ilk kullanımda zaten kitapcık var oku derım ben okudum ama hanı ne kadar uygularsın bılmem

motoru calsıtırdıktan sonra 35 dk bekle motor yenıya alışsın pistonlara yağ benzın getsın derım ben bana boyle dedıler bende boyle yapıyorum..40 km hatta 50 yi gecme dedıler aynen uyuyorum bu kurala..bırde motor yagını kontrol et ben haftada bır yapıyorum sounucunda sıfır aldım bende yağ sevıyesını kontrol edıyorumkı aklımda tuttum nerde oldugunu ona gore yağ desımınde belkı bana faydası olur..emınım sanada faydası olur sende benım gıbı kazasız belasız kullan ve hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 ----------
ilk rodajda sanırım bıraz fazla yakıyor bu duzelır dıye tahmın edıyorum gercı depo 20 mılyona fulluyor..bırde aklıma geldı kıtapcıklarda 30 km yı gemeyın dıyor ilk 150 km de ama bır başka sayfadada aynı hızda devamlı gıtmeyın dıye bır ıbare var ıster ıstemez 40-45-50 oluyor bazen..kullanmayı bılmıyorsan benım gıbı profesyonel sekılde tabıkı.arabalara devamlı yol vermenı tafsıye ederım.Ben istanbuldayım acelem yok nasıl olsa yavas yavas gıdıyorum..Insanların bazen kastı yada ıstemeden sıkıstırmaları olmuyor değil tabı bunun yanında cok saygı duyanlarda var istisnaide olsa...
hayırlı olsun tekrar..