Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben biraz daha ısınmasını bekliyorum acıkcası :)

yok yok ısındı çıkar artık :)
hatta haftaya yazın gelişini kutlama amaçlı bi zenci buluşması yapalım parlatalım bebeklerimizi :mrgreen:
ben şimdi inip yıkayıcam zaten hafta sonu hava iyi kirli dolaşmayayım :)

ben biraz daha ısınmasını bekliyorum acıkcası :)

önümüzdeki hafta epey bi ısınıyor havalar kerem ısınma turlarına başla sen.

yok yok ısındı çıkar artık :)
hatta haftaya yazın gelişini kutlama amaçlı bi zenci buluşması yapalım parlatalım bebeklerimizi :mrgreen:
ben şimdi inip yıkayıcam zaten hafta sonu hava iyi kirli dolaşmayayım :)

bu havada iyi üşenmeyip yıkıyorsun. havalar henüz çok kötü. ben yıkasam akşamı bulmadan yine leş gibi oluyor.:wiinkk:

aslında bu havada cok yıkamamak gerek.
kurumuyo ve buda paslanmaya neden oluyor.
ay başında bakıma sokmam gerek motoru. yoğunlukdan benim uğraşacak zamanım yok. bide lastikler falanda yenilenicek.
ustaya bırakmayı düşünüyorum.

bu arada mıchelin lastik takmayı düşünüyorum. felon sende değiştirdin dimi lastikleri.

aslında bu havada cok yıkamamak gerek.
kurumuyo ve buda paslanmaya neden oluyor.
ay başında bakıma sokmam gerek motoru. yoğunlukdan benim uğraşacak zamanım yok. bide lastikler falanda yenilenicek.
ustaya bırakmayı düşünüyorum.

bu arada mıchelin lastik takmayı düşünüyorum. felon sende değiştirdin dimi lastikleri.

evet michelin sm100 aldım ,yağmurda kuru havadaki gibi yapışıyo yola tavsiye ederim tek - yöne lastiğin görünüş olarak bisiklet lastiğine benzemesi:queen: eski çinliler daha şekildi ama hiç tutmuyodu sanırım iyi tutsun diye bol dişli yapmışlar lastiği:cat:
@ertanos
ben akşamlarıda yıkıyorum hiç farketmiyo :mrgreen:

Hey zenciler ses verin nasılsınız :)
geçen gün forumdan slayerrr nickli arkadaşla görüştük arka fren ayarımıda yaptık.hava ayarınada bakcaktık ama bulamadık bi türlü bizim motorlarda nerde bilen varmı?

ben bugün lastik alıp tüm bakımlarında yapılması için ustaya bırakıyorum motorumu :)

sezonu açıyoruz artık yavaş yavaş.

michelin alıyorum. iş çıkışı alıp, ustaya bırakıcam.
sende michelin var dimi.
bunların üretim yeri neresi?
benim ustam michelin olsa bile çinde üretilenlerden alma, sert olur dedi.
her lastik üretildiği ülkenin normlarına göre üretiliyo, michelinin mesela çinde üretilen lastiği çin için uygun olsa bile, bizim ülkemiz için sert kalır diye açıkladı.
banada mantıklı geldi aslında.

ne diyorsun konu hakkında ?

michelin alıyorum. iş çıkışı alıp, ustaya bırakıcam.
sende michelin var dimi.
bunların üretim yeri neresi?
benim ustam michelin olsa bile çinde üretilenlerden alma, sert olur dedi.
her lastik üretildiği ülkenin normlarına göre üretiliyo, michelinin mesela çinde üretilen lastiği çin için uygun olsa bile, bizim ülkemiz için sert kalır diye açıkladı.
banada mantıklı geldi aslında.

ne diyorsun konu hakkında ?

ben buz motordan aldım istanbuldaki en büyük bayii o sanırım.üretim tarihine bak alırken en yenisi en iyisidir ama nerde üretilmiş bilmiyorum üstünde yazıyosa akşama bakarım.buz motorun internet sitesindede yazıyo olabilir bir bakayım:cat:

ben de buz dan alıcam. başka yer ypok zaten michelin scooter lastiği satan, benim bildiğim :)
sen memnunsun dimi. siboplarıda değiştirdin mi peki ?

ben de buz dan alıcam. başka yer ypok zaten michelin scooter lastiği satan, benim bildiğim :)
sen memnunsun dimi. siboplarıda değiştirdin mi peki ?

ya aslında siboplarıda değiştirmek gerekiyodu ama taktırdığım gün hiç aklıma gelmedi :queen: o yüzden değiştiremedim ama ön lastiği sibobunda bişe var sanırım iniyo arada.şimdi sırf bu sazanlığım yüzünden tekrar lastik söktürmem gerekcek.
bende lastikleri buz motordan aldım ama motorla gitmedim oraya ordan alıp başka bi yerde taktırdım

bugün tümoparsan'dan yeni elcik püskülü ve çantayı arkaya bağlamak için kask filesi aldım.şimdi bir tek toros farı uygulamasını yapmak kaldı onuda biraz daha sonra yapıcam hepsi hemen bitmesin :mrgreen:

Felon geçmiş olsun.

wiyyyy sana da geçmiş olsun. nasıl hallettin lastiği :)

ah kerem sorma boşuna bütün gün çile çekmişim benim lastik patlak degilmiş. sadece biliyorsun bizim lastikler dublex oldugundan janta sıkı sıkı oturması gerekip yüksek basınçta hava basmak gerekiyormuş..bendenizde 2 benzin istassyonunda bunu başaramayıp sonraki oradaki dayıların patlak bu patlak bu laflarıylan bütün gün bizim küçüklügü taşıdım ( hiçte küçük degilmiş =) )
keremde beni gördü saolsun kızıltoprakta yardıma ihtiyacın varmı diye durdu sonra forumdan arkadaş olduğumuzu anladık :queen:
ayaküstü biraz forumun dedikodusunu yaptık :p çok sagol walla kerem sayende lastikçi buldum..
bu arada felon şu toros far işini bende düşünüyorum. beraber yapalım ne dersin ?

wiyy geçmiş olsun tekrar :)

toros farı için bende yardımcı olabilirim isterseniz.
ben kendim değiştirdim. kesinlikle tavsiye ediyorum.
çok önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar