arkadaşlar cumartesi günü ilk kazamı yaptım.. ilk kaza diyorum çünkü istanbul'da yaşayıp da tek kazayla ömür geçiren bi motorcu yoktur diye düşünüyorum.. normal şeridimde giderken sağda duran araç sol taraftaki garaja girmek için bi anda önüme girdi ben de 50-60 civarında hızla giderken hem korna, hem iki fren birden, hem de bi anda araçla paralel sola nasıl kırdım direksiyonu hala onu düşünüyorum.. araç sola dogru yönelince ben de baktım kaçacak yer yok sola kaydım tam garaj girişi oldugu için kaldırım yoktu bilirsiniz garaj girişi yola sıfır olur allahtan oyleydi oraya çıktım.. tam çıkarken aracın sağ ön çamurluga çarptım o esnada hemen garaj girişine yönelip ordan kaldırıma çıktım.. çok şükür düşmedim çarptıktan sonra 1-2 metre gidip durdum..adam da indi ilgilendi korktu bana bişey oldu diye.. sonra tutanak falan tuttuk.. adamın trafik sigortası karşılayacak masrafları..hafta içi servise götürcem motoru.. dikkat edin arkadaşlar korna kullanma alışkanlıgı edinmek çok önemli..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
aracın sol ön çamurluga çarptım.. benim motorun kırılan sağ tarafı gözümün önüne gelince aracın da sağ çamurluk yazmışım