enine boyuna artılarını ve eksilerini düşündüm. sattıkdan sonraki alacağım modellere baktım. Racing gtr250 alsam beni yorar, suzuki burgman ,piaggio x9-x8 alsam parçaları pahalı ve en az 200 lira bakımları var. bununla 100 ile gidiyorsam onlarla 140-160 gidicem ama Türkiyemin yolları nekadar düzki, araba değil bu alet kumu var, çakılı var, bariyeri var kamyoncusu var. bununla tın tın gitmek birazdaha cazip geldi. motoru değiştirmektense motorun ccsini 150 yapmayı düşünüyorum o da ani hızlanmalar için lazım olur diye.önemli olan zevk alarak binmek, bu motorda gözümü açtım direk trafiğe atladım beni hiç üzmedi. sonuçta biniyorum can taşıyorum bakımlarını hiç geçirmeden yaptırıyorum, herşeyin bakımını yaparsanız uzun süre kullanırsınız. bi arkadaşla konuştum bu motoru kullanan, her hafta 3 defa istanbul silivri yapıyorum dedi tamam dedim daha da satmam ben bunu

satsaydım yine uğrardım ama deneyimlerim olmadığından fazla yazamazdım. önceki sayafaları okuduysanız çok güzel dostluklar kurulmuş, geziler yapılmış keşke şimdide olsa ama çoğu motorunu satmış, kaç defa racing kullanan arkadaşlar yanıma yaklaıp kardeş bende kullandım çok güzel bu diyerek sevindirdi, temde otobanda e5 de racingeler selam veriyor

ben bu zn ye bakımca gülüyorum keçi desem yeridir....