Taksitle aldım 1600 / 12 şeklinde.Aldığım yerde kırmız ve gri vardı bu motorda kırmızının çok güzel durduğunu söylemeliyim.Kırmızı motorun daha bir albenisi var yakışıklı ve cazibeli oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:14 ----------
elronds selam , öncelikle tatil planın çok güzel olmuş.Bende aynen senin söylediğin şekilde ayvalık üzerine gitmeyi planlıyorum.Hatta ayvalıkta 1 2 gün kalıp dikili candarlı şakran ve bademli taraflarınıda gezeceğim.Bergamayada uğramak planlarım arasında.Aslen izmirliyim istanbulda yaşıyorum.
Geçtiğimiz hafta içi eyüpten güzelceye (silivri yolunda) gittim geldim.Aynı gün içinde zekeriya köy tarafına gidip orman yolundan kemer burgaz üzerinden eyübe geri geldim.Ortalama 200 kilometre yol yaptım ve inan hiç zorlanmadım.Tek sıkıntı ana yollarda hızlanmam gereken yerlerde hızlananamamak ve bağlantılarda arabaların futursuzca önüme atmaları oldu.
Tatil planlarını 7 haziran haftasında başlayacak şekilde yaparsan belki bizde konvoya katılabiliriz kız arkadaşımla.

Bu arada zeytinburnundaki söylediğin yerden yarın siperlik bakmaya gideceğim umarım içime siner ve bende alırım.