Mondial Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

SELAMLAR.. Arkadaşlar 2007 model 2009 trafiğe çıkışlı 2800km de ki siyah zn motorumu 1100 liraya maddi sıkıntımdan dolayı satıyorum... Kesinlikle hiçbir kazası , düşmesi , yatması yoktur.. İtina ile rodajı ve bakımları yapılmıştır... Ne kadar özenli ve temiz baktığımı İÇERENKÖY SEVPA yetkili servisinden öğrenebilirsiniz... Henüz 5 aylıktır 1.5 yıl garantisi devam etmektedir.. Saygılar...

SELAMLAR.. Arkadaşlar 2007 model 2009 trafiğe çıkışlı 2800km de ki siyah zn motorumu 1100 liraya maddi sıkıntımdan dolayı satıyorum... Kesinlikle hiçbir kazası , düşmesi , yatması yoktur.. İtina ile rodajı ve bakımları yapılmıştır... Ne kadar özenli ve temiz baktığımı İÇERENKÖY SEVPA yetkili servisinden öğrenebilirsiniz... Henüz 5 aylıktır 1.5 yıl garantisi devam etmektedir.. Saygılar...

merhaba ,

Öncelikle Zn bence scooterların içinde en güzeli en iyisi :cherry: ( benim kendi fikrim ) ,Senin motorun 1100 lira yı hakediyormu evet ..Gerçekten 1100 liraya satmak çok zor .. Sıfır larının fiyatını bilmiyorum , max 1900 lira olsa ,1100 peşin parası olan , kalan 800'ü 12 taksit yapıp sıfır alır diye düşünüyorum :pale:, Dilerim satabilirisin istediğin fiyata:cat: ..Çünkü bu motorlar gerçekten sorunsuz .. Her yıkayıp silmenizde sanki dün almışsınız gibi parlıyor ..:bounce: Benimki şu anda 21000km'de 750 liraya satabilirmiyim diye düşünüyorum ama asla satmaya niyetim yok :) motoru büyütsem bile o benm biricik göz ağrım :)

Son düzenleme:

tnr

bugun itibari ile a2 ehliyetimi de almış bulunuyorum, sizlerle paylaşmak istedim :D

Arkadaşlar bu arada yağ değişimi için uğradığım Mondial servisinde yeni model motrların 2 ay sonra çıkacağını söledi servis çalışanları.Sanırım 250 cc lik Burgman a çok benzeyen yeni bir model geliyormuş.Heralde 150 Zat ı biraz daha geliştirerek bu modeli hazırladılar...

Selam arkadaslar. Aranıza yenı katıldım. Merhabalar herkeze :) Daha motorumu almadım ama inşallah alıcam 125 zn. Rüyalarıma giriyor Zn :) malum öğrenciyim he diyince alamıyorum ama dişimi sıkıyorum. Kısmet olursa en kısa zamanda alıcam :)

Benim ZN 6bin km deydi 1.000TL nakite verdim.Seninki 2800 km de ise en kötü 1000 liraya gider seninki de.Satışını mutlaka ver ama başına dert olmasın.

merhaba arkadaşlar,
arkadaşıma 900 liraya 2009 model 5.000 km de temiz bir zen aldım. fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?

bir de bu aletlerin kullanım kitapçığını epey aradım lakin bulamadım. eski zenclub'da varmış ama site kapandığı için ona da ulaşılamıyor. acaba sizde var mı? gerçekten çok ihtiyacım var o kitaba.

en azından motor ve diferansiyel yagının ayrı ayrı nereden boşaltıldıklarını ve ne miktarda yağ koyulacagını izzah ederseniz sevinirim.

Avare rulman...........
Motor yagını motorun alt kısmında ortada küçük bir tapası var ordan boşaltıp
yaklaşık olarak 1lt den az 10-40 motor yağı ekleniyor.Difransiyel yağını 10000 km kadar değişmene gerek yok.

merhaba arkadaşlar,
arkadaşıma 900 liraya 2009 model 5.000 km de temiz bir zen aldım. fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?

bir de bu aletlerin kullanım kitapçığını epey aradım lakin bulamadım. eski zenclub'da varmış ama site kapandığı için ona da ulaşılamıyor. acaba sizde var mı? gerçekten çok ihtiyacım var o kitaba.

en azından motor ve diferansiyel yagının ayrı ayrı nereden boşaltıldıklarını ve ne miktarda yağ koyulacagını izzah ederseniz sevinirim.

1 Yıl kullandım ZN yi.periyodik bakımlar hariç hiç problem çıkarmadı ama nasıl kullanıldığı çok önemli sakin sakin binerseniz çok güzel motor.

kornamı değiştirmek istiyorum akşam burnumdan geldi. Tavsiye edermisiniz link ile. teşekkürler

bnm motor kırmızı ferrari logosu ve kornası taktım çok hoş oldu :cat: sana da tafsiye ederim

murat hocam cevabınız için teşekkür ederim internetten satın alabileceğim bir link veya resmini modelini koyabilirmisiniz? birde kornayı nereye monte ettirdiniz? oturağın içindeki ufak boşluğa mı?

merhaba arkadaşlar..
cebime ve beklentilerime bakarak 0 mondial 125zn almaya karar verdim.
ümraniye,kadıköy civarlarında motoru almak için önerebileceğiniz bayii varmıdır?
satış+servis olarak. motoru başka yerden alıp servise başka yere götürmek istemiyorum. bu konuda bana yardımcı olurmusunuz...

Arkadaşlar dün 125 ZN min lastiklerini değiştirdim.Taktığım marka SAVA,çok da pahalı olmayan lastikler ve genelde takan herkesin memnun olduğunu okudum forumlarda.İlk test günüm şansıma yağmurlu güne denk geldi ve sizlerede gerçekten tavsiye ederim.Motorun gidişi ve yol tutuşuçok değişti.Orjinal lastiklerindeki gibide fazla savrulmuyor yolda...İncelemek isteyen olursa taktırdığım yeri link i aşağıda...
http://www.sahibinden.com/350_10_3_...astik_ya-85WQQaXQQ20339397WQQpXQQdisplayitem?

tnr

kış vakti olunca , kimse de binmeyince akla gelmiyor :) en azından ankara da

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar