Merhabalar
Uzun zamandır forumu takip ediyorum fakat üye olarak ilk mesajım , sebebi ise bugün itibari ile 125 zn sahibi olmamdıröncelikle şunu söyleyebilirim kullanması çok keyifli bir motor. araba sahibi olmama rağmen bugun gidip bir motor aldım (market , alışveriş vb.işler için ) Çünkü araba bayağı bir zahmetli gelmeye başladı (araba kullanmaktan bıktım sanırım)
neyse gelelim soruma bugün benim hanımla ilk gezimizi yapalım dedik motorun çekişi gayet iyi geldi bana fakat dik bir yokuşta motor tıkandı ve ikimizi çekmedi
ve eşim inmek zorunda kaldı (eşim ve ben toplasan 135 kg çekeriz )
acaba motor sıfır olduğu içinmi zorlandı yoksa bu motorun çekiş gücü bu kadarmı ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
soyle derler hep..motor rodajdayken en azından ılk 500 km(rodaj suresı) ıcın mınımum yukle kullanın ve yuksek hızda kullanmayın.
bn motorumun rodajdayken 50km cıvarı bır hızda kullandım,fakat arada sırada gazı acıyordum kısa zamanlı suan 2000 km yı gecmıs durumdayım ve ıkı kısı yerı geldı 190 kg:mrgreen: bındıgım oldu motor gayet hız aldı yokus dahıl..rodaj suresı onemlı yanı sonuc olarak