Selamlar.. Öncelikle motorun hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel bi seçim yapmışsın... Ve ewet o yorumları ben yapmıştım.. Sorun yaşamak istemiyosan ki çin motorları arasında en sorunsuz model budur , gaz teli , fren teli , buji , ö tekerlek rulmanı , ve karbüratörü 2000 km bakımında değiştirme fikri atmıştım ortaya.. bunların gaz ve fren telleri biraz dayanıksız olup olmadık bı yerde kopabılır fazla pahalı şeyler değil kalitelileri ama acele etmene gerek yok.. tekerlek rulmanının iyisi 8 motorun üzerindeki 4 lira bu da para değil... buji 5 lira.. champion , veya bosh kullanabilirsin. Denso da olabilir....
Karbüratör konusuna gelince biraz tuzlu diğerlerine göre değişip değimemek senin fiyat performans aralığı yorumlarına kalmış... ama yolda kalmazsız sadece bi ihtimal sorunlar yaşayabilirsin.. Rölanti tutmama , stop etme gibi...
Bu arada benim çözülemeyen rölanti sorunum ve stop etme sorunumun yorumları için herkese teşekkürler.. Az öncesi itibari ile sorunum çözüldü ve motor eski sağlığına kavştu.... Sorun , daha öncede yorumlarını yaptığım karbüratör... Sökülüp temizlendi fakat olmayınca ustam garanti dahilinde sıfırını taktı ve tüm sorunlarım halloldu.. Çok mutluyum
Herkese saygılar , kazasız sürüşler..