Yazdıklarından anladığım kadarı ile senin vergiyi ödememişler ne internette çıkan borç o ilk dönem borcun
senin aldığın bayii sana biraz kazık muhabbeti çekmiş ayrıca motorunu ne zaman alırsan al ilk dönemini
ödersin.
Aynı şeyi benim Hussar'ı aldığım otomototest'midir nedir orası da yapmıştı. Hatta motorun şase numarasını bile işletmemişler... Geçen satarken temiz kağıdını almak için ben işlettim.
Aman diyeyim arkadaşlar, MTV'nizi falan zamanında ödemeyi ihmal etmeyin. İnternet üzerinden kredi kartı ile ödeyebiliyorsunuz. Geçen bir arkadaşım 2003'den beri ödemediği MTV'ler için evine tebligat gelince 1000TL'den fazla para ödemek zorunda kaldı ve bu paranın 600 TL'si falan gecikme zammı idi.
Bu arada yaşadığım yer olan Gölcük'de bir Mondial bayi buldum. O 125ZN modelinde sıkıntı olmadığını ve getirtebileceğini söyledi. Ama sadece kırmızı ve gri renk mevcutmuş bu sene

Ben de, eşim de ısrarla siyah renk istiyoruz. Şu an durum değerlendirmesi yapıyoruz ama siyahını gördükçe içimiz eriyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:24 ----------
Bayileri arıyorum ama hiçbirinin hiçbirşeyden haberi yok... Hep sallama cevaplar

"Siyah istiyorum..." diyorum, "hay hay" diyorlar ama "internet sitesinden baktığımda, renk seçeneklerinde sadece kırmızı ve gri renk görüyorum." dediğimde ise "dıtttt"
İnsan sattığı şeyle ilgili güncellemeleri biraz takip eder yahu! Türk işi esnaflıktan bir türlü vazgeçemedik gitti.

r:
Bu hafta içi biraz daha araştıracağım olmadı ya gidip Asya motor alacağım ya da Nisan'ı Mayıs'ı bekleyeceğim ki paşaların keyfi gelsin de yeni tip motorları getirsinler...