Selam Arkadaşlar..
Ben de uzun zamandır yazmıyordum.Malum tatil

Ama başıma bir olay geldi,sizinle paylaşmak istiyorum.
Motorum hep kapalı garajdaydı,sonra orası yönetici beyimiz tarafından depo olarak kiralandı.Mecburen ben de motoru dışarı koymaya başladım.Site gayet güvenli diye düşünüyordum :farao:
Hergün bindiğim motoruma iki gün binememiştim,3.gün yanına gittiğimde büyük bir şok yaşadım.Aynalar sökülmüş,yastığın fermuarı bozulmuş,her tarafta bir sürü çizik ve motor çamur içinde... Bunu yapanlar da sitedeki çocuklar ::eviiil::
Cinlerim tepeme çıktı.Daha önce defalarca uyarmama rağmen,kontağı her çevirdiğimde ya farı ya sinyalleri hep açık oluyordu.Motoru o halde görünce resmen delirdim.Eve gidip polisi aradım.Şikayetçi olduğumu söyledim.Onlar da ''isterseniz siz ailelerine son bir uyarı yapın,olmazsa hemen cezai işleme başlarız''dediler.Zaten hangi çocukların yaptığını az çok biliyorum.Ailelerine şikayet ettim.Bazıları anlayışla karşılarken,bazıları da ''çocuktur yapar'' dedi.''İyi o zaman ben de sizin arabınızı çizikler içinde bırakayım,o zaman öyle mi dersiniz'' dedim.Bazıları da artistlik yapıp''neyse parası verelim''dediler,ama sadece lafta.. İcraat yok! ::rantinp:: Ertesi gün,motorumun yanına gittim,ben motorun başında olmama rağmen bi çocuk gelip motoru tekmeledi.Uyardım,dinlemedi.Annesi de karşımızda oturmuş duruyor.Gittim bağırdım,çağırdım.Dedim ''ben buradayken tekme atıyor,kimbilir ben yokken neler yapıyorlar''diye.. Meğer o çocuk hastaymış,çok şımarıkmış,söz dinlemiyormuş da.. Ben de ''kusura bakmayın,onun hastalığı beni enterese etmiyor,ben de sizin malınıza zarar versem hoşunuza gider mi?Çocuğunuza bir yerde dur demeniz gerekli''dedim.Daha sonra polise şikayet ettiğimi,bir daha birşey olursa artık onlarla muhattap olacaklarını ilettim.Haber tez yayılmış olacak ki,o günden beri motor bıraktığım gibi kalıyor.Ama mahvoldu tabii ki...
Zaten motoru o halde görünce,resmen soğudum.Birkaç gün yüzüne bakmadım bile..
Fotoğraflarını çekip,ilan vereceğim zaten.Değiştirmenin vakti geldi.Ama ne alacağıma henüz karar verebilmiş değilim.Cbr125 ile maxi scooter arasında gidip geliyorum.. Maxi scooter çok rahat,şehir içi uzun yol için de gayet uygun.Ama birkaç yıl sonra kısmetse supersport bir motosiklet kullanmak istediğimden de,cbr125 daha mantıklı geliyor.Hyosung 250 de olabilir :queen:
İşte böyle talihsiz bir olay yaşadım.Yapacak birşey yok,sağlık olsun.Zeytinlerinize iyi bakın ve dikkatli olun arkadaşlar :wiinkk: