mondial 125 yardım lütfen

yaklasık 9 ay önce mondial 125 mg motorumu aldım...
şu anda 7000 küsür km de.
2 gündür bi problemim var şu şekilde;
motor bloğunun oralardan garip bi ses geliyo ve sanki bi parça bi parçaya sürtercesine bbi titreşim hissediyorum.Fakat bu titreşim ve ses düşük devir ve gaz kestiğim anlarda oluyo yaklasık 5500 devirlerde yüksek devirlerde zaten titreşim var ona alışkınım falat bu ses ve titreşim iki gündür var..

Kocaeli de okuyorum ustama gittiğimde bana verdiği ilk cevap plakalıktandır dedi..
Fakat vidaları sıktım geçmedi eve gittim zincirdenmi acaba dedim baktım hakkaten yağı gitmiş ve gerginliğini yitirmiş.Ertesi günü ustaya tekrar gittim zinciri hallettik fakat titreşim ve ses yine gitmedi...

NEden diye sordugumda saplamalar gevsemıstır dıyo sık o zaman dıyorum bakımda sıkarız diyo...Lütfen bi yardım neden olabilir yağ değişimini 200 km gecti fakat ondan olucagını sanmıyorum eskidende 250 km filan gecırdıgım olmustu hıc boyle bı ses gelmemıstı....

bide eve gittiğimde vidaları sıkıyım dedim egzoz vidasını sıktım birde motor blok üzerinde bi ida vardı ufak sıkıyım derken dokunmamla vida başının kırılması bir oldu bakalım o da basıma ne dert açıcak...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:30 ----------

0 cevap 18 goruntuleme

Furkan çok yardım etmek isderdim ama malesef kardeşim inşallah ciddi birşey yokdur en kısa zmanda bi servisine gösder dedim Fazla bir sorun çıkmadan. Bi msj atıp konuyu yukarı taşıyım dedim..:)

Furkan buradan o ses problemini anlamamız zor, bence tekrar bir servise gitmen şart, keşke yardımcı olabilseydik..

eyvallah kardeslerım bugun gıdıcem bakalım bı aksam serinliğinde hava cok sıcak yaa...
ama gıttıgımde kazıklanmıyım dıye bı sorım dedım malum pek bı bıldıgım bısey yok motor hakkında..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar