ehliyet flan unutun siz kararımı verdim motor alıcamEhliyet al ilk önce.
ehliyet flan unutun siz kararımı verdim motor alıcam
önceki forumdada herkes ehliyet al dediği için o yüzden böyle davranıyorum siz sadece biliyorsanız motor hakkında bilgi verin benim tüm istediğim buöyleyse o zaman bu forumdan sana düzgün bi cevap gelmesini pek bekleme ilk önce tavrını düzelt TAVRINI! almassan alma ehliyetini. çok da umrumuzda sanki her koyun kendi bacağından asılır sonuçta bana ne!
önceki forumdada herkes ehliyet al dediği için o yüzden böyle davranıyorum siz sadece biliyorsanız motor hakkında bilgi verin benim tüm istediğim bu
google ye yazdım pek fazla sonuç çıkmıyor satılık motor olarak çıkıyor kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi diye açtım bu konuyupeki neden hereksin ehliyet al dediğini düşündün mü hiç? :silent: almayacaksan bizi de kendi suçuna ortak etme . motor hakkında bilgi istiyosan yaz google a istemediğin kadar sonuç çıkar.
Abi ALLAH senden razı olsun beni bir tek sen anladın abi evet köy yollarında süreceğimBırakın beyler ehliyet demeyi konuya bakın adam sanki yüzkızartıcı suç işledi ha. Belki köy yollarında binecek, köylü herkesin ehliyeti mi var ?
ehliyet flan unutun siz kararımı verdim motor alıcam