Beyler ön taraftan kaza yaptığımız zaman amortisör dışında neresi yamulur? Bu ön tabla dedikleri şey neresidir?
benım kazada şase bile yamulmuştu
Beyler ön taraftan kaza yaptığımız zaman amortisör dışında neresi yamulur? Bu ön tabla dedikleri şey neresidir?
Arkadaşlar Herkese merhaba motoru yeni aldim 2.El fakat arka freni sıkınca stop lambası yanmıyor ve motor çok zincir gevşetiyor sebebi nedir acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
150 Lik al kesinlikle ama duydugum kadarıyla motor erken kesiciye giriyor tork olarak guclu sadece ama aralarindaki farki analayabiliyorsun hız olarak ikiside aynı 150 Al derim büyük bir degisiklik yok arasinda zaten egzoz farklı ve sinyaller felan led olmuş
Kendi gerebilirmiyim zinciri yoksa servisemi vermem gerek
Anladım çok saol birde benim motor tek marş almıyor 3000km de buji hiç degişmedi motor ısınsada sogukta olsa tek marş almıyor neden olabilir?
Mh drift im için çanta demiri arıyorum ö.m lütfen
Sürtünme var derken tam anlamadım normal giderken frene basmadan disk kendisimi sürtüyor yoksa frene basınca durmuyormu birde frene basınca ses geliyomu