Ortalık şenlensinhttp://i.hizliresim.com/NWoZnN.jpg http://i.hizliresim.com/o9mObQ.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Kırk yılda bir resim koyalım dedik onuda beceremedikr:
Arkadaşlar yeni üye oldum .. herkese selammlar benim sorun 125 drift tin orjinal lastigi dublex mi az once işe gelirlken havası dibi gordu patladı herhalde
Teşekkür ederim Kdiner :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:28 ----------
Yağ akmıştır hocam
Hiç sıkıntı yapma aynısı benim başımada geldi , sabaha karşı caddede yollara su atan bir araç var adını bilmiyorum belediyenin. Onun arkasından giderken dönüş yapmak zorundaydım hızım düşüktü 40-45 malum Cst lastikte olunca sağa sola kaydı durdu ufaktan düştüm. Eve geldiğimde farkettim pantolonum falan hep siyah siyah yağ olmuştu.Kaldırımdan inerken de aynı durum olabiliyor altını vurursan. Mengü okursa çok daha iyi bilgilendirir bu konuda.
O ses deponun oralardan geliyor tahminen bendede yapiyoduMotosikletim 1500 km de ön far tarafindan 6 bin devir bandında bi zırıldama sesi geliyor söküp bakacağım ama sizede sorayim dedim böyle bir seyle karşılaşan varmı varsa ses nereden kaynaklı teşekkürler şimdiden![]()
İyi akşamlar hepinize.
Benım drift in sinyal sorunu çıktı. Sağ veya sol tarafa sinyal verince 1 defa yanıp sönüyor devamı yok. ama dörtlüler süper çalışıyor.Sizce sorun nedir ? Ayrıca motorumda hiç beklemediğim bi sorun oldu yağ damlatıyor.üst kısımdamı nedir motor bloğu biraz nemli yağlı. akşam park ediyorum sabah baktıgımda iki üç damla yağ var acaba conta mı gitti ?
Gidiş geliş 300 km yaptım sele berbat ötesi motor gider de sen gider misin bilememselam arkadaşlar, bu motorla uzun yol yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi, kaç km aralıksız gittiniz ne kadar molalar verdiniz, konforu nasıl uzun yolda? Genel olarak nasıl yani uzun yolda, en azından 150km gidiş, 150km dönüş performansı nasıl olur?
Arkadaşlar motorumu 1 hafta, 10 gün içerisinde 500 km bakımına götürücem ilk bakımda dikkat etmem gereken şeyler neler ve Marmara bölgesinde yaşıyorum Balıkesirdeyim hangi yağı seçmeliyim ?