Ben sana yine de okumanı tavsiye ederim, bu motor ve arızaları hakkında bulamayacağın şey yoktur.
Haklısın kardeşim zaman buldukca okuyorum zaten ama bir an önce araç almak zorundayım o yüzden yazdım zaten.
Ben sana yine de okumanı tavsiye ederim, bu motor ve arızaları hakkında bulamayacağın şey yoktur.
Haklısın kardeşim zaman buldukca okuyorum zaten ama bir an önce araç almak zorundayım o yüzden yazdım zaten.
Arkadaşlar öncelikle merhaba bu gün yeni üye oldum .Bir kaç haftadır kuba çita tarzı motorsiklet almayı düşünüyordum ve ta ki mondial 125mh driftti görünceye kadar çünkü kasa olarak çok hoşuma gitti. 125mh drift hakkında hiç bir bilgim yoktur eski yazılara gitsem belki bir kaç bilgi bulabilirim ama size zahmet olmazsa bu motorlar nasıldır;
Gerek konforu, yakıt harcaması, parçaları, titremesi, arızası vs bir kaç bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum iyi günler.
Arkadaslar birinci vitesde kalkarken yarim debriaj kalkip hafiften birakirken garc gurc diye ses yapiyor debraj ayarimi gidik acaba
Birde cukarlarda tak tak diye vurma sesi gelmesi nedeni cozemedim varmi bilen on taraftan sanirim birde zincir alttaki demire surtuyor gibi birazda gevsek gibi ama zinciri sikinca bu seferde teker zor donuyor zincir cok sert oluyor degistirsemmiki zinciri bi tarafinda bolluk oluyor zincirin tekeri ceviriyon sertlesiyor cozemedim ��
arkadaslar motoru satip bajaj pulsar 200 ns almayi dusunuyorum,cok ufak kaliyor artimda gidonu cok alcak selesi kisa geliyor bajaj nasildir?
uzerine bineyim lazim olursa mesaj atarim hocam tesekkurler![]()
yok yok yok, adam 10bin km'deki motoruna 2900 lira para istiyor. İzmir'de adam akıllı drift'ini satacak tanıdığınız falan varsa bir yardımcı olun. Sıfır almak istemiyorum ancak ikinci eldeki ne koparırsam kar mantığındaki satıcılar beni sıfıra yönlendiriyor.