Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar drift var bendede yeni aldim 6000 deviri gecmiyorum sorun olurmu ara sira 100 110 yapiyorum ama kisa sureli herhangi bi sorun olurmu

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaslar drift var bendede yeni aldim 6000 deviri gecmiyorum sorun olurmu ara sira 100 110 yapiyorum ama kisa sureli herhangi bi sorun olurmu

ilk bakıma kadar 5000 devri, bakımdan sonra 7000 devri, 1000km den sonra yavaş yavaş devrini yükselt 2000km ye kadar.

SELAM ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR 2013 Drift var yan ayakta dururken benzin akıtıyor sebebi ne olabilir

Neden etmesin ? 2500'den daha düşük bir rakama kesinlikle satmayın.
CG'ler bile 2 - 2.5 lira ediyor bu devirde.
Hatta Drift için 2.5 lirada düşük bir rakam ama neysee.

Geçen yıl bu yüzden vazgeçtim,kıyamadım.Bu seferde öyle olacak gibi.Soranlar hep çoluk çocuk.

Tmm madem genelde 5000 devirde suruyorum zaten arada 6000 gidiyorum cok uzun sureli olmuyor gerci aradada 100 110 cikip birakiyorum 4 devire kadar benim merak eettigim ara sira hizlanma yapmam zarari olurmu motora silindire kimileri arada bir basmak gerejtigini soluyor yeni motorda

Motosikleti
Henüz yok.
Tmm madem genelde 5000 devirde suruyorum zaten arada 6000 gidiyorum cok uzun sureli olmuyor gerci aradada 100 110 cikip birakiyorum 4 devire kadar benim merak eettigim ara sira hizlanma yapmam zarari olurmu motora silindire kimileri arada bir basmak gerejtigini soluyor yeni motorda

2000km yi geç ondan sonra motoru aç.

Akşam akşam yine rahat duramadım can sıkıntısından geçenlerde aldığım pulsar 200ns çamurluğun ölçülerini aldım kaynak işini çarşamba gibi yaptırıcam yağmurlu havalarda arka çantamın elimle açtığım yeri fazla çamur oluyor ve sürekli temizlemek gerekiyor ayrıca arka plakalık ta nasibini alıyor f1 stop falan hepsi çamur deryası oluyor bunun önüne geçmek için böyle birşeyler düşündüm.Bunlarda ölçüleri alırken görseller sizce yakışırmı?

Elle tuttuğum için uzaktan çekme şansım olmadı şu kaynak işini halledince detaylı fotoğraf atıcam buraya.

Buralar iyice öldü, bir şeyler paylaşın canlansın beyler.

Bu arada bu motoru çok seviyorum yaa, iyi'ki almışım keratayı MAŞALLAH :)

Motosikleti
Henüz yok.
Akşam akşam yine rahat duramadım can sıkıntısından geçenlerde aldığım pulsar 200ns çamurluğun ölçülerini aldım kaynak işini çarşamba gibi yaptırıcam yağmurlu havalarda arka çantamın elimle açtığım yeri fazla çamur oluyor ve sürekli temizlemek gerekiyor ayrıca arka plakalık ta nasibini alıyor f1 stop falan hepsi çamur deryası oluyor bunun önüne geçmek için böyle birşeyler düşündüm.Bunlarda ölçüleri alırken görseller sizce yakışırmı?
[url]http://i.hizliresim.com/39Gj15.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/RJz9bZ.jpg[/url]

demek malzemeleri aldınız işleme başlamışsınız kolay gelsin, iyi bir işlem ortaya çıkacağı kesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar