Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Paslı yerlerden belli neresinin sürttüğü

rhvmop.jpg

8wvypc.jpg

Kablonun plastiğini sıyırmış kablonuın altında bi etmen daha var tel ortada kalıyor elektrik kablosu deyil bu , kablo plastiğinin altındaki ince demirimsi zımbırtı iyiyse sorun olmaz

Son düzenleme:
m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151459455&io=0&rnd=1243. bu sis farlari drifte olur mu olursa nasil yapariz elektrikren zerre anlamam forumda bi arkadas anlatmis ama anlamadim

hidrolik yağ hortumu o dikkat edin 2013 ve öncesi driftlerde kafada kablolar fazla bolluk yapıyor o yüzden sağa sola dönüşlerde kasma yapıyor kopabilirde

Arkadaşlar şimdi mondial 125 drift motoruma lastik michelin takmak istiyorum tafsiyeniz nedir boyutlar nedir rica ediyorum yardımcı olun

hayır kampananın arkasındaki fren levyesinden ayarlayailirsin sanırım bu durumu fazla ilerde yada geride olabilir belkide balatan azalmıştır

Ben her hafta bir iki tur çeviriyorum balatadan eser kalmadı artık frenler tutmaz oldu kaliteli balata varmıdır acaba bosh marka falan

Kornamın sesi az çıkıyor kabloları itip kornaya basınca gayet iyi ses geliyor bu elektrik veren uçlar paslanmış acaba ondan mı temassızlıktan mı

Motosikleti
Henüz yok.
Kornamın sesi az çıkıyor kabloları itip kornaya basınca gayet iyi ses geliyor bu elektrik veren uçlar paslanmış acaba ondan mı temassızlıktan mı

korna üzerinde bulunan tırnakları hafif zımparala ve takılan ucu pense yardımıyla hafif içe bastır tak yerine bir şey kalmaz varsa gres yağıda sür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar