Onu bilmemde Motul 5100 10w40 yada 10w50 koyup geçin :king:
Sen ne renk alıcaksın motoru? Ve nerede oturuyorsun?
Onu bilmemde Motul 5100 10w40 yada 10w50 koyup geçin :king:
Sen ne renk alıcaksın motoru? Ve nerede oturuyorsun?
Belli değil belki martta Suzuki Gw250F alırım inazumanin grenajlisi. Kismet bu isler Cbf'te alabilirim. Parasal olarak degilde yani baska turlu isler yolunda gitmezseseneye ertelerim belli olmaz dedigim gibi.![]()
Sevmedim pulsarı. Ayrıca drifte pek güvenemiyorum 10.00 kmde işin içinde yurt dışı var kimbilir belki bi çılgınlık yapip driftle giderim. Driftle almanya'ya gidenler var gerci. Bakcaz bakalim duruma goreCBF 150'mi ? Drifti satýp CBF 150 almak sizce biraz mantýksýz deðil'mi
Pulsar SS 200 yada Pulsar 200 NS bakardým sizin yerinizde olsam :cat:
Sevmedim pulsarı. Ayrıca drifte pek güvenemiyorum 10.00 kmde işin içinde yurt dışı var kimbilir belki bi çılgınlık yapip driftle giderim. Driftle almanya'ya gidenler var gerci. Bakcaz bakalim duruma gore![]()
Bu yaz bi yerde okumuştum almanya yolculuğunu. Selanik yakın ama Yunana girmek mesele birazda Tuzlu. Vize almak vs. problem. Yoksa bende dusundum o taraflari.
Yazın ben driftle 950 km falan uzun yola gittim hiçbir sorun yaşamadım tabi bu biraz size bağlı artı iyi baksanızda illaki bir sorun yaratmayacağı anlama gelmiyor ama kullanıcıyada bağlı.
Aynen katılıyorum motorun limitini bilip keyif alarak çok uzun yollar gidilir.
Bisikletle 200-300 kmlik geziler yapiyorduk yazlari. Seyahatleri severim ama araba ve otobuste daraliyom :mrgreen: yani motorda 200-300 km bana çok gelmiyoBakýmlý bir Drift ile gerekli molalar verildikçe ve motor çok sýkýþtýrýlmadýkça bence gidilmeyecek yer yok
Ama güven meselesi tabi bu iþler biraz.
Bisikletle 200-300 kmlik geziler yapiyorduk yazlari. Seyahatleri severim ama araba ve otobuste daraliyom :mrgreen: yani motorda 200-300 km bana çok gelmiyo
Drift + Michelin sporty lastik 2900'e okuttum. Uzun Tur'u finanse etmek için. Parçaları her yerde bulunan bi motor bakiyorum Salcano Wolf gibi. Hayirlisi diyelim.
Yurt dışı konusu var o yüzden.Parçasý bol bununan motor arayýp mondial satmak???
Hocam alýn bir CBR 250 yada 2. El temiz bir Yamaha YBR ESD gittiðiniz her ülkede parçasý'da bulunur ustasý'da. Zaten gerekmez'de bu 2 motorda parçaya týk demezler![]()