ben lastik konusunda şu ana kadar bir tehlike atlatmadım, sizler sadece arka freni mi kullanıyorsunuz ve birden mi frene asılıyorsunuz. Allaha çok şükür şu ana kadar ıslak olsun kuru olsun her hangi bir kazaya sebebiyet verecek düzeye gelmedim lastiklerden, bendeki ile sizdeki lastikler farklımı arkadaşlar. Benim ön frene dokunduğumda lak diye tutmuyor yani lastikler hala dönüyor ve arka fren lak diye tutsun diye fren somununu çok fazla çevirerek tam tutsun diye çevirmiyorum, boşlık bırakıyorum ki lastiğin asfaltta kaymasını önlesin diye, ben bu lastiğe dua ediyorum siz birde asya elegant 150 modelindeki lastiği görseydiniz bir lastik hiç mi tutmaz ya ıslak zeminde hafif basmamla lastik direk kayıyordu bu lastiği öpüp başıma koyuyorum. İki frenide kontrollü kullanırsanız bizler için daha iyi olur. Hiçbirimize allah kaza bela göstermesin. Dün akşam darlık baraşına üç arkadaş gezmeye gittik göl kenarında müsait bir yer arıyoruz ama malesef yer yok bırakın yeri göle inebileceğimiz yer yok telefondan yer arıyoruz git babam git en sonunda buldak ateş yaktık mantar. patlıcan, sarımsak ve sucuklar pişerken jandarma geldi olanca eştahımızın içine etti ama ayak üstü yemeklerimizi yedik dönüşe koyulduk. akşam saat 8 gibi yola çıkmıştık sabah saat 3 te eve geldi tahminen 150 km falan gittik, bir kaç tanede ineklerle karşılaştık gece gece başıboş ineklerin yollarda ne işi varsa artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------
bu sene kpss sınavına girmedim. çalışma sen sınavdan iyi not bekle oldu çay kahvede vereyim mi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------
Bugün pulsara bakmak için gittim boyum 1,63 parmak uçlarım değiyor belki botla binsen belki biraz daha iyi olabilir ama oda belki selesi geniş olduğu için zor belki daraltılarak belki olabilir ama alırsam şahsen uzun bir sure ana yollara çıkamam herhalde alışmam lazım ki ancak, kanuni servisinde birde yağ değişimi yaptırdım k
10/40 ben hiçbir etkisini görmedim hatta motor biraz bağırıyor gibi geldi. Servis debriyajım çok yukarda kavrıyor dedi ve balatanın omru erken biter dedi bende tamam dedim oda ne vitesler kemikli boşa alma sorunlu biraz böyle kullanırım baktım olmuyor tekrar eski haline getiririm. Ben yukarda kavradığını biliyorum neden mi motor ısındıktan sonra duran trafikte duz yolda debriyajı sıkın freni bırakın motorun halen gittiğini fark edeceksiniz, bu ayardayken vites geçişleri boşa olma çok rahat ama normal ayara alınca hok abi dediğim gibi vitesler kemikli boşa geçmez, olmadı kendime göre bir ayar çektim mi bir sorun kalmaz çok uzun oldu ama idare edin artık.