Beyler castrol veya motul 10-40 ve 15-50 numara yağların sağlıklı bir kıyaslamasını yapan biri var mı?.Kışın castrol 10-40 kullandım.Havaların ısınmasıyla birlikte son 2 yağ değişimini castrol 15-50 ile yaptım , vitesler kemikli ve hafif titreşimli çalışıyor özellikle hızlanırken zorlanıyor gibi.
Yine yağ değişim zamanı geldi,kalın yağ ile zorlanıyor mu acaba diye düşünüp motul yarı sentetik 10-40 aldım.Sizce koymalımıyım bulunduğum yerde hava 35° nin altına düşmüyor.[/QUOTE ]
Castrol 10 50 tam sentetiktir bende baya bi kullanmıstım bu yağı
Bizim burda bile havalar 35 derece 10 40 zaten su gibi Motul 5100 10 50 daha iyi gibi castrol 10 50 tam sentetikken birde recing yağıdır Motul ise normal tip motorlara yönelim birde yarı sentetik olması iyi bir avantaj
Ben bu aralar gündüz vakti hic motora binkek istemiyorum mont dizlik eldiven kask derken cok terleyip bunalıyorum sanki petrollerde felan duruyorum bazen kaskı bile çıkartmaya eriniyorum birde sıcaklıktan dolayı daha halsiz oluyorum
Aksam daha bir baska oluyor serin serin sülalem raad bir sekilde geziyorum Sagdan soldan köpek kedi cıkabilir endisesi oldugundan daha bi dikkatli oluyorum ayrıca trafigi okumak daha zor ayrıcada trafigi daha iyi okuma tecrubem artıyor
Gündüze göre aksam daha performanslı oluyor![]()
Virajlar keskin biraz da ben hızlı giriyorum çıkışı alamadığım için mecburen çıkıyorum ucuz kurtuldum, biri komyonu solladım virajı alamadım diğeride hızlı girdiğimden alamdım.
Castrol 10 50 tam sentetiktir bende baya bi kullanmıstım bu yağı
Bizim burda bile havalar 35 derece 10 40 zaten su gibi Motul 5100 10 50 daha iyi gibi castrol 10 50 tam sentetikken birde recing yağıdır Motul ise normal tip motorlara yönelim birde yarı sentetik olması iyi bir avantaj
Ben bu aralar gündüz vakti hic motora binkek istemiyorum mont dizlik eldiven kask derken cok terleyip bunalıyorum sanki petrollerde felan duruyorum bazen kaskı bile çıkartmaya eriniyorum birde sıcaklıktan dolayı daha halsiz oluyorum
Aksam daha bir baska oluyor serin serin sülalem raad bir sekilde geziyorum Sagdan soldan köpek kedi cıkabilir endisesi oldugundan daha bi dikkatli oluyorum ayrıca trafigi okumak daha zor ayrıcada trafigi daha iyi okuma tecrubem artıyor
Gündüze göre aksam daha performanslı oluyor![]()
Bende genelde geceleri sürüyorum.Dün Motul 5000 10/40 yağ koydum ve gece 240 kmlik bir geziye çıktım. İlk izlenimlerime göre; vitesler tam istediğim gibi şıkır şıkır ,vuruntu yapmıyor ,titreşim azaldı ve motorun tepkileri hiç değişmedi.Gündüz performansı nasıl olur bilemem ama mecbur kalmadıkça 35-40 derece sıcaklıkta motorada kendimede eziyet etmeye niyetim yok![]()
Lastikten şikayetim yok,hızlı giriyorum çıkışıda tamamlayamayınca mecburen yoldan çıkıyorum, bir anlık odaklanma , sonunu iyi getirebiliyorum sonunu düşünüp kaçış yollarını tespit edip durduruyorum motoru. Asfalttan çıktıktan sonra yol toprak frene asılsam hangi lastik beni durduracak belki daha da kötü olacak. Kurtaramadığımı anladığım anda hemen fikirleri hayata geçirip en az zararla kurtulmayı hesaplıyorum. Gezim bu akşam sağ salim eve dönmemle bitti. Forumda başlıkta açmıştım çanakkalede nereleri gezim diye kimse şu da var şurayı gez demedi amaa 5-6 tane drift gördüm ya forumdan haberleri yok yada imkan yok, gezebildiğim yerleri gezdim. Yağ 10/40 kullanıyordum giderken, birazda kullanmıştım yağı o sıcakta değişmesi gerek diye düşündüm. Shell 10/40 yağda kullandık,a viteslerden ses gelmiyordu. Shell 10/50 veya 15/50 bulamdım bende sıcak diye 10/40 almadım hata ettim. Petrol ofisi 15/50 aldım yine vites geçişleri sertleşti gibi şimdilik böyle devam hızınıda etkiledi olumsuz yönde anladım ki 10/40 tan şaşmicaksın. Çok yorgunum yarın biraz daha yazarım.