Ben geçen hafta pazar günü yağ, buji ve hava filtresini değiştim. Zinciri komple söktüm güzelce temizledim ön dişli ve arka dişlileri de güzelce temizledim. Pazar günü olduğu için her yer kapalıydı elimde yağlayıcı pas sökücü sprey vardı bir kabın içinde zincire güzelce sıktım ve tertemiz oldu

içine akan spreyi de diş fırçası aldım dişlileri ve pis yerleri temizledim cıncık gibi oldu dişliler falan.
Sanayiye gittim zincir için yağ falan bakmaya sprey gres yağı buldum aldım ve güzelce sıktım zincire ve sıkıntı olmadı. Bir de WD-40 gördüm ve bir baktım 10 lira hemen aldım. Kipa da falan 15 tl ye görmüştüm başka yerlerde 20-25 tl bile satan var.
Orjinal parça satan bayilerde malzemeler ucuzdur arkadaşlar Mondial hava filtresi aldım 3.5 tl verdim. Buji de Delta Force diye bir marka vardı 5 tl ye ondan aldım.
Yağ olarak castrol actevo 4t 20w/40 yağ koydum direk fark etti zaten vites geçişleri falan.
Şuan motosikletim de tek eksik olarak lastikler kaldı onlarda baya baya yeni çünkü aktif olarak motosikletim kullanılmadığı için yıpranmamış ama yavaş yavaş şehir dışı gezilerine başladım ve devam ediyorum. Malum fabrika lastikleri kötü bunu yorumlarda da okudum e yolda da az çok hissettim gördüm neyin ne olduğunu.
Ön ve arka tekerlek olarak memnun kaldığınız ekonomik olan markalar neler var arkadaşlar öneri ve tecrübelerinizi söyleyebilir misiniz ?