Benim motor 1600u aştı. Kitapciga göre rodaji bitirmiş bulunuyorum. Bir kaç hız denemesi ve kapışma haricinde çok fazla sikistirmadim motoru. Kullanima göre güzel gidiyor.
Komsuda vardı baba Yadigari MZ marka bi motosiklet. Dört fites olmasına rağmen harika bir makine 120-130 fişek gibi çıkıyor. 250cc ye hayran bıraktı beni. Daha bir iki sene sonra 250 cc bir motosiklet istiyorum. Kısmet ama gonlumden CBR 250 geçiyor.
Demem o ki cc küçük olunca fazla hayal kurmaya gelmiyor. Otoyol haricinde artık pek yormam motorumu.
Ilerde hondaya geçmeden önce bu motoru 160lik yapma ihtimaim yüksek. MondialYP den edindigim bilgilere göre silindir piston haricinde supaplar ve birkac ufak parca disinda tamamen ayni. Disli zaten buyuk.:queen::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Hatta sekil bir resmini şimdiden Wallpaper yaptım bile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
dadat derken ben bizim tempranın kornasını takmıştım ama rüzdarda sesi azalıyor ve TIRLAR gram düymuyor
Şu halk arasında salyangoz da denilen. Mevcut ses ince geliyor bana.