kac litre yaktin toplamda ???
Eğer rodaji yapıyorsanız 0 <800 km <5000 devir
800 <1600km < 7000 devir yazıyor
ben ilk 500 e kadar 6000 kullandım supap ayarı gerektiğini farkettim. Bakkimdan önce motorun heryerine iyice dikkat edin. Ilk aldığınızda olmayan sesler veya hizlanmak için gaz açınca yüksek devirlerde bile avans vurma gibi şeyleri mutlaka söyleyin. Ustanın sorması lazım zaten.
Ama ben motoru yeni aldığımda daha 20 kmdeyken bir abimle gezelim dedik. O daha önce motosiklet kullanicisiydi. Motor iki kişi 120 gördü. Bir daha vermedim ilk başlarda maks 80 kullandım. Arada bir evet devir kaçırdım. Dedigim gibi bazen 100 olmuyor bazen 130 yapıyor. İbre mi bozuk bilmiyorum. Ayın 10 undan sonra gidicem doktoruna.
yeni kask aldım dün. ls2 ff351 model kask aldım bayram hediyesi:queen:. bendekini kardeşime verdim. elimde ilk verdikleri kask var wiwi. bu kaskı tepeden delip kamera falan mı taksam. :santa::rendeer::queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
düşündüm de vizörü de delebilirim. sonuçta wiwi miwi yinede korur. delersek hiç korumucak.
Kamera diyince aklıma geldi1 ay kadar önce aliexpressten sj4000 aksiyon kamerası sipariş ettim. 20 gün sonra elime ulaştı. Birkaç gün önce de Micro sd kart alarak deneme fırsatım oldu. İnternetim kotalı ve ilk çekimlerim çok amatörce olduğu için yayınlama ihtimalim çok düşük
Yarın üniversite için yurt bakmam lazım. Birkaç güne geri dönerim, o zaman kamera kaskın üstündeyken bir kaç foto atarım.
Bu arada yeni kaskınız hayırlı olsuntest etmek zorunda kalmazsınız inşallah..