Usta depoyu fulleyince benzin kapagının ordan taşar kaçırır diyorlar doğrumudru bu acaba
Kemal orta sehpaya alamıyorum, bu kadar zor mu bu iş?
Gidonu sola kır
Sol elinle gidonu tut sağ elinlede artçı tutamak demirinden
Sağ ayağının ucu ilede sehpayı destekle tek seferde sehpaya al püf noktası oyalanmamaktır bir kere asıl tam asıl![]()
Arkadaşlar plakanın altındaki reflektörü söküp yerine kırmızı üçgen çakar takacağım, parklar açıkken uzun aralıklarla çakan, fren yapınca hızlı çakan birşey lazım. Takan yapan oldu mu, link var mı?
Zincir arka disli siparisi vermistim bayiye gelmemis öncedende bi seyler siparis vermistim onlar gelmistil:
Yp de arka disli zincir 50 tl idi yansayisinede 35 tl diyor hemde ön dislide var napak alakmı zincir sürekli gevşermi ?
Zincir arka disli siparisi vermistim bayiye gelmemis öncedende bi seyler siparis vermistim onlar gelmistil:
Yp de arka disli zincir 50 tl idi yansayisinede 35 tl diyor hemde ön dislide var napak alakmı zincir sürekli gevşermi ?
Bayram tatilinde uzun süredir planladığım tatile gidiyorum nasip olursa 2 günde 750 km yol yapacağım önceden 350 km yol yapmıştım gidis gelis bu farklı bir deneyim olacak inşllh simdiden heyecanlanıyorum :thumleft:
ARCH marka 128L - H zinciri tavsiye ederim.
Baklalar normalden daha kalın. Gevşeme benim en büyük sıkıntımdı, bu zinciri 2500 km artçılı 500 km artçısız kullandım gram gevşemedi.
eskiden 250 km de bir defa gererdim.
ben 30 tl ye aldım 5 lirayada taktırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
ağustos sonu eylül başı gibi doğu karadeniz gezisi düşünüyorum gonyalı, yanıma pampa lazım. Tek şart böbrekler sağlam olacak.
Var mısın ?
Arkadaşlar plakanın altındaki reflektörü söküp yerine kırmızı üçgen çakar takacağım, parklar açıkken uzun aralıklarla çakan, fren yapınca hızlı çakan birşey lazım. Takan yapan oldu mu, link var mı?
ARCH marka 128L - H zinciri tavsiye ederim.
Baklalar normalden daha kalın. Gevşeme benim en büyük sıkıntımdı, bu zinciri 2500 km artçılı 500 km artçısız kullandım gram gevşemedi.
eskiden 250 km de bir defa gererdim.
ben 30 tl ye aldım 5 lirayada taktırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
ağustos sonu eylül başı gibi doğu karadeniz gezisi düşünüyorum gonyalı, yanıma pampa lazım. Tek şart böbrekler sağlam olacak.
Var mısın ?
merhaba 25-26-27-28 temmuz yaparsanız size eşlik edebilirim ama salı günü işte olmam gerek duşunurmusunuz. Cuma akşamdan çıkıp katılmayı veya cumartesi erkenden çıkıp katılabilirim tabi size uygun düşerse.
Benim ilgi alanım. Kendin mi yapacaksın hazır mı alacaksın. Kendin yapacaksan fikir ve yardım edebilirim.
F1 stop lambasının montajını yapacğm kabloları nereye bağlamam gerekiyor ?