video için teşekkürler
sorun değil çalıştıktan sonra rolanti 1000 ve hafif üzerinde, çalıştırma şeklimi gözterdim düğme artı hafif gaz vererek çalıştırıyorum benim için sorun yok yani. çalıştırdıktan sonra bir iki defa hafif gaz ver o çalışır stop etmez.
çalıştıktan sonra rolanti 1000 ve hafif üzerinde,OK, motor ısınınca 1400-1600 civarı olacak sanırım.
zincir gerginliği nasıl, ön takımdan mı geliyor yoksa motor kısmındanmı, sağ sol gidon kolları sallanıyor olabilir, ön amörtisor alçaltıldı ise çamurluk far kısmına temas edebilir gevşek vida olabilir fren sıktığında kasılmadan dolayı ses yapabilir.soruma sabırla cevap veren tüm arkadaşlarıma teşekkürler, yedek depoda çalıştırdım benzini fulledim sonra ana depoya aldım musluğu rölantiyi motor sıcakken 1400 civarına aldım, şu an tek marşta alıyor, sorun yok.
Yeni soru;
örneğin 3.viteste gidiyorum gazı kestim motor akmaya devam ederken hafif ön freni sıktım, alttan çok yüksek olmayan tak! diye bir ses geliyor, her zaman yapmıyor, bu nedir acaba, normal midir?
zincir gerginliği nasıl, ön takımdan mı geliyor yoksa motor kısmındanmı, sağ sol gidon kolları sallanıyor olabilir, ön amörtisor alçaltıldı ise çamurluk far kısmına temas edebilir gevşek vida olabilir fren sıktığında kasılmadan dolayı ses yapabilir.
zincir gerginliğinde sıkıntı yok, motor orjinal amörtisörde falan hiçbir oynama yok,motor kısmından alttan geliyor gibi, hiç mi olmuyor sizde?
oha ben 135 e yaptırdım
edit arabayı traktörü hepsini güneş sigortadan yaptırıyoruz en uygun o fiyat veriyor bizim burda bi bbakın isterseniz
peki benim fotoğraftaki yağ sızıntısı vida gevşekliği midir? Öyle ise hangi vidayı sıkmalıyım?