Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Benim demek istedigimde bu ben elektrik okuyorum ondan sordum direk usb port mu bagliycak yoksa aparat olarakmi onu ogrenmek istedim

evet sigorta bu artı kısmından gelen kabloyu sigortanın bir ucuna diğer uçtan aldığın kabloyu çakmaklık kısmının artı ucuna bağla eksi kısmı aküden direk veya şasiye monte olan cıvatadan alıp çakmaklık göbeğindeki tel parçaya bağla bu kadar sakın artı kutbundan aldığın kabloyu motora değdirme kısa devre yaparsın kolay gelsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

araçlarda aynı usb de volt düşürücü var zaten arabada nasıl kullanıyorsanız motorda aynı.

direk usb port bağlayacak sanıyordum, 15-20 tl ye satılan çakmaklık girişli usb portlar kullanacaksa olur o zaman. ama 10 dolara ebayda hazırı var zaten.

motorcycle_usb_charger_socket_12v.jpg

Son düzenleme:
A.s abi hayırdır aramızdan ayrılıyomusun :S abi hiç fiyat düşünmemiştim ne desem yalan olur senden birşey isticem bizim motorlara uyan zincir dişli takımı satan biliyorusun nette bi site bide bosch 4 tırnak buji satan bi site

2007 den beri Pulsar takıntım var,bu yılda satışa çıktı ve kısmetse pulsar almak istiyorum.Dirifti uzun yıllar kullanmak için almıştım ama pulsar gelince plan değişti.İmkanım olsa dirifti satmam.Ama o kadar ilgilendiğim bi motoru da 2000 tl ye vermem,şartlar ne kadar zorlanmamı gerektiyorsa zorlarım.Kısmet artık.2850 fiyat biçtim,çok denildi.bilemedin 2750.Ama hepten de 2500 altına vermem,emeğe yazık.

Kalyoncumotor kendi sitesi de var sanalpazar.comda dükkanıda var.

Aynen haklisin abi 2600 civarina ver bncede hayirliyla geni motoruna kavusursin abi :)kalyoncu motora bnde baktim zincir disli 30 tl diyor hepten hamur gbi cikmasindan korkuyom

Usb cakmaklıga takacaz telefonu ,)

o zaman bir tane usb kablosu alıyorsun
images

2 tane kablo
images

sigorta,
oto-sigorta-araba-car-fuse.jpg

nah bundan,
images

waterproof olması için ise allaha dua ediyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

2007 den beri Pulsar takıntım var,bu yılda satışa çıktı ve kısmetse pulsar almak istiyorum.Dirifti uzun yıllar kullanmak için almıştım ama pulsar gelince plan değişti.İmkanım olsa dirifti satmam.Ama o kadar ilgilendiğim bi motoru da 2000 tl ye vermem,şartlar ne kadar zorlanmamı gerektiyorsa zorlarım.Kısmet artık.2850 fiyat biçtim,çok denildi.bilemedin 2750.Ama hepten de 2500 altına vermem,emeğe yazık.

Kalyoncumotor kendi sitesi de var sanalpazar.comda dükkanıda var.

Çin malı olunca 2. el ölüyor ne yazkki abi, 2500 e satarsan bence çok çok iyi. Hızlı gitsin dersen 2250-2000 e kadar düşmen lazım.

Driftlerin ikinci eli kirklareli ve cevresinde tutuluyor 2.500 e gider rahatla benim motor 18400 km de 2 ye ver direk alayom diyolar turkish39 un motor bnmkinden daha bakimli

Driftlerin ikinci eli kirklareli ve cevresinde tutuluyor 2.500 e gider rahatla benim motor 18400 km de 2 ye ver direk alayom diyolar turkish39 un motor bnmkinden daha bakimli

Valla motor bakımlı da alıcılar çok düşük istiyor.Orjinal bütün parçalar elimde mevcut.Topcase ve bir adette michelin lastiğim var kenarda.Olmazsa şartları biraz daha zorlayabilirsem iki motorum olmuş olacak :) Dirift diğer çinlilerle kıyaslanacak motor da değil bence.

http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/oringli-zincir-cg-kt-kn-drift-seyhan-cbf-ace-cb-ybr-rialli#.U5dk_3J_u-k

Orjinalin yerini tutarmı bilmem ama hiç değilse oringli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/mondial-125-mh-drift-zincir-disli-seti-delta-force#.U5dmdXJ_u-k

Oha çok ucuzmuş la

Abi oluculere vermede motoru yada dedigin gibi biraz bekle iki motorun olsun :)Tutar heralde ya ben bunu bi alayom bide disli seti takayim disliler oldu iyice yakinda siyircak :)

Valla motor bakımlı da alıcılar çok düşük istiyor.Orjinal bütün parçalar elimde mevcut.Topcase ve bir adette michelin lastiğim var kenarda.Olmazsa şartları biraz daha zorlayabilirsem iki motorum olmuş olacak :) Dirift diğer çinlilerle kıyaslanacak motor da değil bence.

http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/oringli-zincir-cg-kt-kn-drift-seyhan-cbf-ace-cb-ybr-rialli#.U5dk_3J_u-k

Orjinalin yerini tutarmı bilmem ama hiç değilse oringli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/mondial-125-mh-drift-zincir-disli-seti-delta-force#.U5dmdXJ_u-k

Oha çok ucuzmuş la

işte bende bundan bahsediyorum 30 tl zincirimi dişlilermi bunu neyden yaptılar tekere kalkarken dişliyi sarıp dümdüz olmasın :)

merhaba arkadaslar yarın beyaz 0 km drift sahibi oluyorum yeni baslıyorum honda cbr125r ile hyosung arsında kalmıstım sonra en dogru karar drift dedim daha yeniyim ankaradan alıyorum sıfır alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden tesekkürler

Motosikleti
Henüz yok.
merhaba arkadaslar yarın beyaz 0 km drift sahibi oluyorum yeni baslıyorum honda cbr125r ile hyosung arsında kalmıstım sonra en dogru karar drift dedim daha yeniyim ankaradan alıyorum sıfır alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden tesekkürler

eve geldiğinde tüm sıkılması gereken somunları sık motor ve karbüratör ayar vidası hariç hepsini elden geçir, depo altında sağ ve sol kısımd birer adet kulak var onun kelepçesini orantılı şkilde ayarla yoksa 3.gun çatlamış olduğunu görürsünüz, hayırlı olsun Allah kaza bela vermeden kullanmayı nasip ettin. İlla sıkıcam diye somunları zorlama.

Kargo şaşırtıcı bir sekilde bugün dağıtıma verilmiş. Yarın alırım büyük ihtimalle. Amma velakin sag el baş parmagimi incittim. Uc hafta boyleyim.motoru surebiliyorum ama on fren kullanmadan. Bayadir yazamıyorum buraya son sinavlarim vardı nasılsınız gorusmeyeli?

Motosikleti
Henüz yok.
Kargo şaşırtıcı bir sekilde bugün dağıtıma verilmiş. Yarın alırım büyük ihtimalle. Amma velakin sag el baş parmagimi incittim. Uc hafta boyleyim.motoru surebiliyorum ama on fren kullanmadan. Bayadir yazamıyorum buraya son sinavlarim vardı nasılsınız gorusmeyeli?

geçmiş olsun.

Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşla beraber motorsiklet almayı düşünüyoruz.
Honda ace 125 ile drift arasında kaldık. fiyat olarak arada 140 lira gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz?

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşla beraber motorsiklet almayı düşünüyoruz.
Honda ace 125 ile drift arasında kaldık. fiyat olarak arada 140 lira gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz?

Honda ace ön fren kampana-4 vites-vites ve devir göztergesi yok ama sizin hangisini canınız istiyorsa onu alın sonuçta motoru kullanıcak olan sizsiniz ama güzel motor şekli benim hoşuma gitmesede. Eğer görüp deneme şansınız varsa ikisinide bir deneyin ona göre alırsınız şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda çok şükür bende beyaz driftime kavuştum aranıza katıldım, 2 gündür 63 km yol yaptım ben bu keyfi ybrde bile almadım asla pişman değilim

Honda ace ön fren kampana-4 vites-vites ve devir göztergesi yok ama sizin hangisini canınız istiyorsa onu alın sonuçta motoru kullanıcak olan sizsiniz ama güzel motor şekli benim hoşuma gitmesede. Eğer görüp deneme şansınız varsa ikisinide bir deneyin ona göre alırsınız şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.

Drift in duruşu bambaşka göstergeye gelince ace 125 te devir saati bile yok ama honda deyince de sağlamlık geliyor akla. karşılaştırmasını çok yaptık. Mondial drift biraz daha üstün geliyor... seçeneğimiz şu an için drift gibi görünüyor farklı birşeyler söyleyecek arkadaşlar yoksa ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar