evet sigorta bu artı kısmından gelen kabloyu sigortanın bir ucuna diğer uçtan aldığın kabloyu çakmaklık kısmının artı ucuna bağla eksi kısmı aküden direk veya şasiye monte olan cıvatadan alıp çakmaklık göbeğindeki tel parçaya bağla bu kadar sakın artı kutbundan aldığın kabloyu motora değdirme kısa devre yaparsın kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
araçlarda aynı usb de volt düşürücü var zaten arabada nasıl kullanıyorsanız motorda aynı.
A.s abi hayırdır aramızdan ayrılıyomusun :S abi hiç fiyat düşünmemiştim ne desem yalan olur senden birşey isticem bizim motorlara uyan zincir dişli takımı satan biliyorusun nette bi site bide bosch 4 tırnak buji satan bi site
Usb cakmaklıga takacaz telefonu ,)
2007 den beri Pulsar takıntım var,bu yılda satışa çıktı ve kısmetse pulsar almak istiyorum.Dirifti uzun yıllar kullanmak için almıştım ama pulsar gelince plan değişti.İmkanım olsa dirifti satmam.Ama o kadar ilgilendiğim bi motoru da 2000 tl ye vermem,şartlar ne kadar zorlanmamı gerektiyorsa zorlarım.Kısmet artık.2850 fiyat biçtim,çok denildi.bilemedin 2750.Ama hepten de 2500 altına vermem,emeğe yazık.
Kalyoncumotor kendi sitesi de var sanalpazar.comda dükkanıda var.
Driftlerin ikinci eli kirklareli ve cevresinde tutuluyor 2.500 e gider rahatla benim motor 18400 km de 2 ye ver direk alayom diyolar turkish39 un motor bnmkinden daha bakimli
direk usb port bağlayacak sanıyordum, 15-20 tl ye satılan çakmaklık girişli usb portlar kullanacaksa olur o zaman. ama 10 dolara ebayda hazırı var zaten.
http://www.windingroads.co.uk/shop/...mbnails/motorcycle_usb_charger_socket_12v.jpg
Valla motor bakımlı da alıcılar çok düşük istiyor.Orjinal bütün parçalar elimde mevcut.Topcase ve bir adette michelin lastiğim var kenarda.Olmazsa şartları biraz daha zorlayabilirsem iki motorum olmuş olacakDirift diğer çinlilerle kıyaslanacak motor da değil bence.
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/oringli-zincir-cg-kt-kn-drift-seyhan-cbf-ace-cb-ybr-rialli#.U5dk_3J_u-k
Orjinalin yerini tutarmı bilmem ama hiç değilse oringli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------
http://www.kalyoncumotor.com/mondial-125-mh-drift-yedek-parca-aksesuar/mondial-125-mh-drift-zincir-disli-seti-delta-force#.U5dmdXJ_u-k
Oha çok ucuzmuş la
merhaba arkadaslar yarın beyaz 0 km drift sahibi oluyorum yeni baslıyorum honda cbr125r ile hyosung arsında kalmıstım sonra en dogru karar drift dedim daha yeniyim ankaradan alıyorum sıfır alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden tesekkürler
Kargo şaşırtıcı bir sekilde bugün dağıtıma verilmiş. Yarın alırım büyük ihtimalle. Amma velakin sag el baş parmagimi incittim. Uc hafta boyleyim.motoru surebiliyorum ama on fren kullanmadan. Bayadir yazamıyorum buraya son sinavlarim vardı nasılsınız gorusmeyeli?
Arkadaşlar Merhaba... Arkadaşla beraber motorsiklet almayı düşünüyoruz.
Honda ace 125 ile drift arasında kaldık. fiyat olarak arada 140 lira gibi bir fark var. Siz hangisini önerirsiniz?
Honda ace ön fren kampana-4 vites-vites ve devir göztergesi yok ama sizin hangisini canınız istiyorsa onu alın sonuçta motoru kullanıcak olan sizsiniz ama güzel motor şekli benim hoşuma gitmesede. Eğer görüp deneme şansınız varsa ikisinide bir deneyin ona göre alırsınız şimdiden hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin.