Arkadaşlar bugün motoru aldım alır almaz antalyadan ıspartaya geldim motor hiç yormadı tek sıkıntıyı aynalarda yasadım rüzgardan sürekli hareket ediyordu durdum sıkmaya çalıştım olmadı yenisinimi almak lazım yoksa başka bir aynamı takmak lazım
Arkadaşlar bugün motoru aldım alır almaz antalyadan ıspartaya geldim motor hiç yormadı tek sıkıntıyı aynalarda yasadım rüzgardan sürekli hareket ediyordu durdum sıkmaya çalıştım olmadı yenisinimi almak lazım yoksa başka bir aynamı takmak lazım
PysLre'nin resimlerinde orjinal aynayı görmeyince sordum kardeşim bende aynı şekilde bi sabah sağolsunlar park halindeki motorumu sağa devirmişler kırılıncada başka ayna almıştım ve kırılmadan öncede orjinal aynalarından şikayetçiydim 70 den sonra net göstermiyordu ve kendi kendine oynuyodu. Herkeste mi var diye merak ettim.
Kardeşim kusura bakma alıntı olmayınca takip edemiyorum.motorum 2. el benm aldığımda da aynanın teki kkırıktı. bende gittim kendi beğendiğim bi ayna taktırdım ama oda 50km/h'dan sonra çok sallantı yapıyordu arkayı göremıyordum. 1 ay kadar sonra bi araba motorun üstüne çıktı yeni aynalarda kırıldı memnun değildim zaten sonra serviste bunları takmışlar. Haaa memnun musun dersen on numara titreme sallantı gevşeme dönme yok aynada. Ama orjinal ayna driftlerin Kimisine bu aynayı takarlarken kimisine farklı takıyolar. Teşekkürler