herkese iyi akşamlar. driftimi yakın bir zamanda almıştım ve son bir haftadır yoğun kullanıyorum. öncelikle motor çok seri bir anda 80 leri 90 ları görebiliyorsun, hızlı gitmeyi sevmememe rağmen bu özelliği hoşuma gitti. sessiz ve titteşim olarak tatmin edici denilebilir. görüntüsüne ise hiç laf edemem her gören hayran kalıyor. motorun fiyatına inanmıyorlar çünkü kaliteli duruyor gerçekten. tek ve en büyük sıkıntı tekerlekler hani bahsedilmiş çokça ama tekerlekler cidden felaket kayıyor. iki kere kalydırdım heralde ilk fırsatta değiştireceğim tekerlekleri. sizlerle bir kaç sıkıntımı paylaşmak istiyorum.
öncelikle titreşim az ama bir ses oluyor azda olsa titreşimden kaynaklı bir zınlama var deponun oralardan geliyor ne olabilir.
ikincisi bazen vites 2 ye geçmiyor ışıklarda yolun ortasında kalıyorum öyle. bu benim mi acemiliğimden kaynaklanıyor acaba.
uzun far çalışmıyor garanti kapsamına girer mi ki.
yağını daha önce söylenmiş okumuştum ama geçmiş sayfalarda bulamadım hangi yağ değiştireceğim castrolün hangi yağını koymam gerek.
@turkish39 hocam size özel bir soru sormak istiyorum motorunuz maşallah çok güzel, bakıyorsunuz kerataya

fotoğraflarda deponun kaplı olduğunu gördüm siz mi kapladınız yoksa kaplattınız mı? size maliyeti ne kadar oldu acaba.
herkese iyi forumlar.