- Katılım
- 22 Kas 2012
- Mesajlar
- 5,397
Fotograf makinemi daha alamadım olsaydı tek tek resim cekerdim
Musteri hizmetleri ne dedi aramadınmı. ,
Musteri hizmetleri ne dedi aramadınmı. ,
Arkadaşlar motorum 1900 km de 920 km de ilk bakım yapıldı sonra bakım yapılmadı geçen ilk defa uzun yola gittim 60 km kadar bi yol motor iki kişi 105 i geçmiyor. bilgi verir misiniz.
Ya durup dururken dert açtım başıma. Umarım bulurum. Evde bakmadigim yer kalmadı gibi. Müşteri Hizmetleri nasıl bir çözüm bulabilir sizce. Acaba yeni belge gonderir mi dersiniz?
parklara kırmızı angel olur mu satan var mi internette
e-baydan anlamam ki ben yok mu bizden biri![]()

Emre Abi,
Motordaki far değişikliği ile ilgili fotolar paylaşacak mısın? En azından nereden temin ettin? Direk olarak uydu mu? Montaj için nasıl değişiklikler yaptın ?
O ismi geçen bizden birilerine topcase'im girsin.
O garanti kağıdına gerek yok, bakım yaptırmaya gitmeden önce müşteri hizmetlerini ara ve hangi servise gideceğini söyle. Onlar arayıp bilgi versinler. Bakımdan sonra servis yaptığı bakımı onlıne olarak sisteme işlemek zorunda. Hangi servise gidersen git, internetten bakınca gözükür bakımlar. Zaten eğer internette gözükmüyorsa elindeki kağıtçıklar pek bir işe yaramıyor.
Servisler genelde üçkağıtçı olduğu için yaptığı bakımı işlemek istemez. Emin olmamakla birlikte yapılan periyodik bakımlardan ücret kesiliyor galiba. Arabalarda bu şekilde çünkü. Sadece kaşeler. Günün birinde garantilik işin olduğu zaman seni 40 gün uğraştırırlar.
Ayrıca Drift denen motorun motor aksamında bir sıkıntı yok. Eğer 2000 km gezdin fabrikasyon hatası olsaydı çıkardı ortaya. Bundan sonra aservis veya bakıma gerek yok. Çıkarabileceği en baba arıza krank kırsa, subap kesse ki yapmaz bunları sana çıkacak maaliyet 150 lira. Bu gibi aksamlar garanti dışıdır. Garantiye girecek aksamlar ibredir ve elektronık kısımlardır. Bunlar sana zaten ahım şahım bir külfet oluşturmaz. Bakıma vereceğin parayı at bir kenara ilerde arıza çıkarırsa oraya kullanırsın. Periyodik bakım yaptırmaya gerek yok. Herkes yağ-buji değişimini yapar 10 liraya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Direk marka-model odaklı satılmaz ama internetten kırmızı angel eye alıp kendin sıcak silikon ile montajını yaparsın. E-bayda çok uygun fiyatlara var.