Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar xenon far istiyorum drift e tam uyumlu olan varsa link veriniz Teşekkürler.

H4 35w xenon kit olması yeterli bulabilirseniz 5000 6000 k civarı olması sizin için iyi hem güzel gözüküyor hem gösteriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Bendede vardı s3 böyle resim çektiğini hiç görmemiştim .(
Bilemem de keşke önce bir sifirlayip ayarları sonra odak bekleyip deneseydiniz

Satılık temiz, yatması, kalkması olmayan motor arayan varsa ben satabilirim. 2450 kmde.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-ilk-sahibinden-tertemiz-ciziksiz-ekstralariyla-birlikte-147379006/detay

BU ÖZELLİKLER OLSUN ÇALIŞIR UYUM SORUNU OLMAZ DİMİ ?

Olmaz zaten kit duylariyla geliyor. Önce ampulu takip uzun açınca yukarı kısa açınca aşağ-far tasi icibdeyken- aydınlatma yapiyorsa kafayı takın. Balasttan çıkan kontrol uçlarına pabuç takın bu şekilde motor tesisatinda kesme yapmazsınız. Isterseniz eski haline getirirsiniz.

s.a arkadaşlar bende inşallah 2 gün sonra mh grubuna katılıcam. bı sorum olucak alacagım motor 162 cc yapılmıs sılındır kapagı degıstırılmış dıyor. merak etiigim soru motora bu işlemı yapınca karburatör de degışıyo mu ve motor bu durumda ne kadar yakar.
şimdiden teşekkurler

H4 35w xenon kit olması yeterli bulabilirseniz 5000 6000 k civarı olması sizin için iyi hem güzel gözüküyor hem gösteriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Bilemem de keşke önce bir sifirlayip ayarları sonra odak bekleyip deneseydiniz

Peder beyden yardım alabilirsem şu makinadan 2 el alıyorum inşallah 18-55 lensi ile 2 el ::winkwink

1100d_1.jpg

arkadaşlar merhaba uzun süredir girmiyorum foruma öncelikle nasılsınız iyimisiniz

ne işe yarıyor o yay

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

yerinede takamadım oyle taktım ust kapagı bı sıkıntı cıkarırmı

motorun sol usttekı kapagı sokup sente ayarlamaya çalıştım
t ye gelınce subapları tam ayarladım ancak ses devam ediyor

karburatör degişmemişse veya ben yıne orhınalını taksam eskıgı gıbı olurmu acaba

karbüratörde motor hacmine göre ayarlanan bişey.162 cc lik te aynı karbüratorü kullanamazsın diye biliyorum.kullanılabilse değiştirenler niye sadece silindiri değilde ikisinide değiştirsin ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar