Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Biraz küçük gelebilir ama en iyisi gidin bi oturun öyle deneyin. Ben boyum 1.77 kilom 75 gayet orantılı duruyor bence :)

Arkadaşlar bugün Anadolu Caddesindeki Pıtır motor Özgüre gittim ama dükkan kapanmış veya taşınmış. Bilen varsa buradan yazsın Driftimin 2000 bakımı geldi. İyi akşamlar.

arkadaslar nasipse bende 2. el bi drift alcam alırken nerelerine dikkat etmem gerekiyo motor ustasına mı götüreyim napmalıyım? 2 yıl kadar 125 zn deneyimim olmuştu

Xenon takan abiler balastı nereye koydunuz?
Far ayarı yapılıyor mu yapılıyorsa nasıl?

Sa iyi aksamlar balasti depoyu kaldirin sadeye akilli vidayla tutturun ayari yapilior resim atabilirim bu arada driftimden ayrildim

vsuj3.jpg
[/url][/IMG]

Bu foto kisalarla iki kisimi tek kisimi bilmiorm eski foto :)

Son düzenleme:
Sa iyi aksamlar balasti depoyu kaldirin sadeye akilli vidayla tutturun ayari yapilior resim atabilirim bu arada driftimden ayrildim

[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vsuj3.jpg[/url][/url]

Bu foto kisalarla iki kisimi tek kisimi bilmiorm eski foto :)

cevap için sağolun öncelikle. Affınıza sığınarak balastı depo altı mı yapıyoruz onu anlamadım. Akıllı vidayla depoyu nereye tutturuyoruz. sanırım far ayarının nerden yapıldığını bilmiyorsunuz. canınız sagolsun. tekeriniz düz bassın.

O honda titan babaeskiden kirklareliye giden bi usta fotoda sifir oynama pc bozuk bn xenon bu far ayari grenajin orda vites tarafi ampulun soketinin hemen yaninda sari yildizdan yapilie

Edit gece gorus modu acikti ondan olabilir Belki

Depoyu sokun sag tarafta deponun alti zatan kivrimliidir depoyu onlara oturtursunuz kavisli yani balasti saseye vidalayin bi nevi kavisten faydalananin kavisin icinde ne toz ne su :)

Son düzenleme:
Anladım teşekkür ederim 500 bakıma az kaldi 400 km. İnşallah kazasiz belasiz xenon takmak nasip olur

Hadi hayirlisi ogunlerimi hatirladim km dolsun die ugrasirdim simdi 16 bin km oldu ne zincir ne disli degistim bi kez gosterge arkadasa verdim suruklendi motor asfaltta stop etmeden yaz sicaginda 500 km stop etmeden gittigim cok oldu koy yolunda kullandim bi kez yolda kaldim benzin bitti :D bi kerede usta beyni dgstrdi motor isininca stop ediodu ugrasa ugrasa gittim ama gne gtti :D on takimda grsm bosluk yok dha bn nie anlattim bilmiom bilgi olsun :)

O günleri sabırsızlıkla bekliyorum kulağa saçma gelicek ama tolda kalmak bile heyecanlandiriyor beni:) Daha yeniyim ilk (kendi) motorum allah isteyen herkese nasip etsin bu motoru. Şu profil fotosunu ekleyemedim. Mobilden nasıl ekleniyor biliyor musunuz. iyi geceler.

Ben mobilden masaustu siteye girip ekliyorum eklemeye butonkar var ilk hizli tesime yukluyorum url yi kopyaliom siteye atiom aman bn yolda kalmim gece 1-3 te yollarda olabiliom gece gece en cok korktugum zincir atmasi buji kesmesi yda herhangibi bozulmasi 300 km ti gecik yol :)) bozulmasini istiosan bnm eski mobileti verim o seni goturur sen onu getirirsin :D

Farın altındaki sarı vidayı oynadım ama beceremedim farın biraz daha yukarı kalkması lazım
Nereye ayrıldın motordan .d

Peder beyimiz ben okuldayken yurutmus motoru arabayi birakmis araba cok yakio dedi gezemiomus :D

Motoru gece uzunlara alin beyaz duvara tutun belli uzaklikta vidayi cevirin tepki vercektir

Son düzenleme:
Hocam fena hava yaptım valla. Bizim koyde bi bende var driftten bide benim kuzende kt var onla beraber geziyoruz meydana gelince falan fena bakıyorlar. Nazara gelmiyek diye bakmıyorum ama çok yakışıklı be. :thumleft:

Aynen yakisikli motor ben korumalarlw kahveyw girmistim kask mont eldiven adamlar fransiz bakiyodu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Herkese iyi geceler kazasiz belasiz surusler dilerim Allaha emanet olun

Aynen yakisikli motor ben korumalarlw kahveyw girmistim kask mont eldiven adamlar fransiz bakiyodu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

Herkese iyi geceler kazasiz belasiz surusler dilerim Allaha emanet olun
İyi geceler hocam tekerin dik bassin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar